Maxximilian 18.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam dość szerokie betonowe schody od frontu budynku i jednocześnie wąską przestrzeń dla auta - 4m.W związku z tym zdecydowałem się umieścić mały klombik na tych właśnie schodach - w ich całkowicie nieużywanej przestrzeni.Klomb ma mieć kształt trójkąta 150 na 150 cm - głębokości od 30 (na szczycie schodów) do 90 cm w dolnej ich części.Tył to front domu - elewacja tynk silikatowy w chwili obecnej, pozostałe dwie ścianki do zrobienia - aktualnie budujemy ogrodzenie z kamienia - piaskowca górskiego. Jak to zrobić, żeby było szczelne i nie powodowało namakania ścian - może po prostu wmurować tam oczko wodne jako "donicę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 04.08.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A może folia edpm czy coś takiego? Stosuje się ja przy budowie oczek wodnych.Zapobiega przeciekaniu wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts