er-es 18.07.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Jak w temacie. Ofert jest setki i nie wiem co wybrać. Zakładam, że będzie to Karcher. Nie mam pojęcia czym różni się model 5.55 od innych w podobnej cenie. Doradzcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 18.07.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Teraz kupiulbym Karchera,gdyz mam 2 odkurzacze ww. marki,myjke natomiast Boscha.Sprzet dobry,ale po 2 latach od kupna,przy okazyjnym korzystaniu,padl mi odbijak w pistolecie( nie wiem,jak ise to nazywa) i leje mi sie z dyszy non stop.Wymiana to zakup calego weza i pistoletu-koszt polowa wartosci myjki.Jakos daje sobie rade,ale komfort pracy lekko spadl...Moze Karcher ma lepszej jakosci rekojesci-pistolety.Roznica jest taka,ze ja swojego Boscha Aquatack kupilem za 360 pln,a Karcher chyba drozszy jest z zalozenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 19.07.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Kupiłem Karchera 6.75. Niebawem będę go testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 05.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Pzrymierzam się do Karchera 5.700 lub 6.75.Będę wdzięczny za opinie posiadaczy tego sprzętu - czy warto do domowych zastpsowań wydać tyle na myjkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 05.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Sprzet dobry,ale po 2 latach od kupna,przy okazyjnym korzystaniu,padl mi odbijak w pistolecie( nie wiem,jak ise to nazywa) i leje mi sie z dyszy non stop.Wymiana to zakup calego weza i pistoletu-koszt polowa wartosci myjki.Jakos daje sobie rade,ale komfort pracy lekko spadl.... Mam dokładnie to samo. Bosz w kosz. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts