agnieszkakusi 18.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dzwoniła przed chwilą do mnie kumpela, która chce wynająć od gminy jakąś małą salę w której chciałaby otworzyć mały bar, wynajmować salę na różne imprezy typu wesela, przyjęcia. Wie, że tych przyjęć i wesel może nie być dużo dlatego zastanawia się jakie imprezy można jeszcze zorganizować. Podałam jej, że np. sylwestra, ale co dalej? Miejscowość jest mała, w okolicy same wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 19.07.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Niedużo??? Andrzejki, ostatki, karnawał, imieniny proboszcza, wesela, stypy, chrzciny, noc świętojańska, dzień nauczyciela, dzień dziecka, mikołaj... pisać dalej? Średnio raz w miesiącu może być jakaś potupajka, ewentualnie wyłączając post i adwent. Ale wtedy można nadrobić czymś dla dzieciaków. Kwestia tylko tego, czy znajdą się chętni żeby się bawić. Czy bar ma być dla wszystkich, czy stawiacie na dyskoteki dla młodzianów. No i podstawa: cena. Za wstęp, za piwo, za żarcie. Z mojego punktu widzenia (pracowałem w organizacji imprez 5 lat, a prywatnie też imprez wiejskich też trochę przeżyłem), warto dogadać się z sołtysem, radą sołectwa bądź jakąś miejscową władzą, może być nauczyciel, ksiądz etc. łatwiej potem ściągnąć ludzi. Pozdrawiamprokopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień kobiet może być z imprezą babską.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts