Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOMEX czy Majewski ???? trudny wybór

Recommended Posts

Do soboty musimy wybrać oferte na okna. okna sosnowe w kolorze machoń na mikrowczepy, szyba 1.1. Najkorzystnijszą ofertę przedstawiły nam dwie firmy Domex z Białegostoku i Majewski. Bardzo proszę o opinie na ten temat. Czy ktoś ma doświadczenia z tymi firmami??

odwiedz strone http://www.oknonet.pl link forum dyskusyjno-ogloszeniowe duzo pisali na temat majewskiego osobiscie nie znam

Do soboty musimy wybrać oferte na okna. okna sosnowe w kolorze machoń na mikrowczepy, szyba 1.1. Najkorzystnijszą ofertę przedstawiły nam dwie firmy Domex z Białegostoku i Majewski. Bardzo proszę o opinie na ten temat. Czy ktoś ma doświadczenia z tymi firmami??

Ja mam zamontowane okna CDM Majewski ( z firmy Pafo-Bud z B-stoku, pełny profesjonalizm). Oglądałem chyba wszystkie dostępne okna na rynku i wybrałem Majewskiego, nie żałuję , mam nadzieję że nie tylko na razie.

Pzdr

Gość MEDYK
Pete czy mógłbyś podać lokalizację Majewskiego w Białymstoku lub chociaż tel. Bo dzisiaj oglądałem te z DOMEX-u i powiem że niczego sobie i wcale nie takie drogie, a poza tym chyba z 6 czy 7 kolorów podstawowych, nie tak jak u innych tylko biały i ciemny brąz a reszta za dopłatą. Jeszcze jedno babka mi dała 14% upustu jak sądzicie to dużo czy mało.

Pete czy mógłbyś podać lokalizację Majewskiego w Białymstoku lub chociaż tel. Bo dzisiaj oglądałem te z DOMEX-u i powiem że niczego sobie i wcale nie takie drogie, a poza tym chyba z 6 czy 7 kolorów podstawowych, nie tak jak u innych tylko biały i ciemny brąz a reszta za dopłatą. Jeszcze jedno babka mi dała 14% upustu jak sądzicie to dużo czy mało.

Domex-a też oglądałęm i .... kupiłem Majewskiego. Firma Pafo-Bud mieści się na końcu Hetmańskiej (nr chyba 92) po prawej stronie jadąc od Zwycięstwa, tel. 6526160. Upustu miałem 15 %, w pełni profesjonalna obsługa i terminowa dostawa. Kupowałem sosnowe , z litego drewna. Kolorów w palecie jest wystarczający wybór. Pytaj też o promocje, ja za darmo ( właściwie to 1 pln) dostałem wszystkie parapety do okien.

A propos - MEDYK to zawód. Jeśli tak to bratnia dusza.

Pzdr

• 2 weeks później...
Wlasnie zamowilam okna Majewski w Warszawie na Radzyminskiej. Obsluga dobra, ale naczytalismy sie postow w tej sprawie i jestem teraz przerazona. Moze klopoty z ta firma to wynik lokalizacji i jakosci dystrybutora?. Boje sie teraz ze bedziemy mieli kopoty. Czy ktos tam zamawial lub dostal okna w tym rejonie? Jakie sa wasze doswiadczenia. Okna - ich jakosc u ludzi poszczegolnych regionow kraju jest rozna . Mysle ze jest to wynik ilosci zamowien - im wiecej tym gorsza jakosc i obsluga. Teraz bedzie niestety duzo zlecen do maja. moze byc zle. Jak sprawuje sie ekipa polecana przez dystrybutora na Radzyminskiej, czy sa klopoty z nimi?. Cztalam ze transport jest gratis, ale rozladunek juz nie? Czy to prawda?

mamy okna drzwi i parapety, a dzisiaj odebrałem telefon, że jeszcze dwoje drzwi czeka na odbiór. Zamawialiśmy od Majewskiego w czterech turach okna i... i za każdym razem było o.k. Montaż firmowy też w porządku (przy parapetach mogło być trochę lepiej...). Generalnie nie było problemu i dzisiaj wziąłbym te okna ponownie (mimo, że widziałem okna wielu różnych firm i ceny też)...ale rabat wytargowałbym już większy :wink: . Druga zima niedługo za nami....a okienka w porządku. Polecam punkt w Pruszkowie.

Pozdrawiam

Pearl