RadziejS 19.07.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, chciałbym wysłać babcię nad morze w ramach niespodzianki. Jakoś nie widzę w Polsce opcji typu wczasy All Inclusive w Turcji (te jakoś tak łatwo kupić), dlatego szukam czegoś w stylu oferty kompleksowej. Myślę, że odpowiednie byłoby sanatorium - turnus, gdzie wszystko jest w cenie. Fajnie by było, gdyby była jeszcze opcja zorganizowanego transportu z W-wy, ale to już mały problem. Czy macie jakieś miejsca, które byście mogli polecić - pobyt na 7 lub 14 dni. W sumie to bardziej chodzi mi o morze niż o sanatorium, ale ważne, żeby była to oferta jak najbardziej kompleksowa, gdzie wszystko mogę opłacić ja, bez konieczności wydawania (większych) pieniędzy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ja bym poleciła Nałęczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.08.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, chciałbym wysłać babcię nad morze w ramach niespodzianki. Jakoś nie widzę w Polsce opcji typu wczasy All Inclusive w Turcji (te jakoś tak łatwo kupić), dlatego szukam czegoś w stylu oferty kompleksowej. Myślę, że odpowiednie byłoby sanatorium - turnus, gdzie wszystko jest w cenie. Fajnie by było, gdyby była jeszcze opcja zorganizowanego transportu z W-wy, ale to już mały problem. Czy macie jakieś miejsca, które byście mogli polecić - pobyt na 7 lub 14 dni. W sumie to bardziej chodzi mi o morze niż o sanatorium, ale ważne, żeby była to oferta jak najbardziej kompleksowa, gdzie wszystko mogę opłacić ja, bez konieczności wydawania (większych) pieniędzy na miejscu. w Ustce przy samej promenadzie jest ośrodek Radość. Organizuje na pewno pobyty z wyżywienie- wypoczynkowe i rehabilitacyjne. I co bardzo fajne jest nad samym morzem- do plaży może 20 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 18.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Kolobrzeg ma pelno hoteli przeznaczonych dla seniorow... W sumie to miasto seniorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts