Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasjopea czuszki i rodziny

Recommended Posts

Zapadła decyzja że budujemy. Działkę mamy od roku-na wrocławskich Złotnikach, blisko parku i szkoły.

Nasze 3 pokoje stają się powoli za ciasne dla nas i 2 dzieci-Emilka ma 2 lata i 8 m-cy, Bartek - 8 m-cy. Zalewają nas rzeczy w postaci rowerków, wózeczków, klocków, piłek itp.

Wybraliśmy projekt-Kasjopea z podwójnym garażem. Musimy tylko zmienic dach bo WZ wymaga 30%

Jestesmy na etapie uzgodnień projektu z architektem. Jeszcze w sierpniu chcielibyśmy złozyć wniosek o PNB.

Później wrzucę fotkę działki a narazie jeszcze link do projektu:

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/kasjopea/index.php

nasza wersja to wersja E.

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 year później...
  • 7 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Nadal ocieplanie. ekipa jest dwuosobowa i bardzo dokladna ale robi powoli. w miedzyczasie zamontowalismy jeszcze rolety na okna w pokojach dzieci choc pierwotnie mialy byc tylko na parterze ze wzgledu na koszty.ale u nich jest sloneczna strona wiec upaly mogą byc dokuczliwe. poza tym wybralismy pstryczki-bedzie Sedna. taras zalany i za jakies 2 tyg ruszamy z ogrodzeniem. z kaloryferami sie pokielbasilo bo okazalo sie ze wybrana do naszej lazienki Apia jest sttasznie droga. szukam wiec czegos w zamian o duzej mocy ale akceptowalnych gabarytach

mała refleksja z dzisiaj-jak z dziećmi wykańczac dom? godzinny pobyt w Armaluksie i MaxFlitz mnie wykończył. wszystkie wylewki, korki itp zostały wyciągnięte małymi rączkami milion pięćset razy. wystawowe kafle są świetne do zabawy a na wystawowe kibelki przecież mozna wchodzić. rany, czy tylko ja mam nadaktywne dzieci? a może z nimi nie jeździcie do takich miejsc. niestety nie mam z kim ich zostawic a w tygodniu za mało czasu aby wszystko objechać.

W kazdym razie nadal szukam kafli do ogólnej łazienki. mają być białe. myslę nad Galvo/Endo z Paradyża ale mam problem aby je na żywo zlokalizowac.