bacardi 04.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Coraz ładniej się u Was robi Czy te styro na ścianie to miejsca pod TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czyli gdzie będzie tv? Na prawo czy na lewo od kominka? Kominek bardzo ładny, będziesz coś z nim jeszcze robić czy na biało?Zazdroszczę tego porządku, u mnie taki sajgon, że nie wiem gdzie co jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Widac ze z kazdym dniem zblizacie sie do przeprowadzki Kominek wyszedl bardzo fajnie a pozadku na budowie zazdroszcze Pokazesz jak wyglada podłoga w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.06.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Coraz ładniej się u Was robi Czy te styro na ścianie to miejsca pod TV? a dzięki dzięki styropian robił za tv, a ten w paczkach za kanapę Czyli gdzie będzie tv? Na prawo czy na lewo od kominka? Kominek bardzo ładny, będziesz coś z nim jeszcze robić czy na biało? Zazdroszczę tego porządku, u mnie taki sajgon, że nie wiem gdzie co jest... tv miał bć na prawo a będzie na lewo, na ścianie z drzwiami. Kominek malniemy na grafitowo, tylko mała ramka z czarnego granitu. widziałam u Ciebie ze Nero absoluto, czy jakos tak, jest na fali Widac ze z kazdym dniem zblizacie sie do przeprowadzki Kominek wyszedl bardzo fajnie a pozadku na budowie zazdroszcze Pokazesz jak wyglada podłoga w kuchni? porządek jest dopiero od tygodnia, wczesniej masakra była. człowiek nie wiedział jak się odwrócic zeby na cos nie wejść. podłoga w kuchni będzie chyba w tym tygodniu. kafle takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Cos mi sie pomylilo i myslalam ze beda biale ale to chyba w holu;) Mozesz przypomniec jakie masz kafle bo chyba z Max-Flizu i mialam je osbie ogladnac .Kominek bedzie jeszcze wykonczony kamieniem tak?Jejku jak ja Ci zazdroszcze ze juz tak malo cI zostalo (tak pozywtynie )Bardzo dobra decyzja z ta zmiana lokalizacji tv . Ja bym powiesila go troszke nizej.Powinno byc taka wysokosc aby osoba siedzaca na sofie miala srodek ekranu na wysokosci oczu. Masz juz wbrany naroznik? Moze zastanow sie nad takim o jednakowej dlugosci bokow albo zamien to ustawienie tak aby dluzszy bok byl na przeciw Tv a krotszy pod sciana Edytowane 4 Czerwca 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 białe-Silex bianco z MF mają być na całości pokoju dziennego. Początkowo chciąłam dac na częsci z kanapą deski trójwarstowe-pokazywałam na poprzedniej stronie-ale jednak w związku ze zmianą lokalziacji tv i kanapy, z tego się wycofujemy. tv będzie niżej oczywiscie. Kanapę szukam. podobają mi się takie z modalto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dziekuje-obejrze je sobie ) Ja troche obawaim sie bardzo jasnego gresu (chociaz bardzo mi sie podoba) ze wzgledu na jasna fuge ktora za chile moze byc ciemna . Czuszka ladne kanapy ale zwroc uwage czy te poduszki do siedzenia sa przymocowane na stale czy wyciagane.Ja teraz mam takie ktora mozna sciagnac (tak samo te na oparciu) i pwoiem Ci ze to jest tragedia.Co chwileczke musza byc poprawiane bo sie wysuwaja jak sie mocniej przesz lub powiercisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dziekuje-obejrze je sobie ) Ja troche obawaim sie bardzo jasnego gresu (chociaz bardzo mi sie podoba) ze wzgledu na jasna fuge ktora za chile moze byc ciemna . Czuszka ladne kanapy ale zwroc uwage czy te poduszki do siedzenia sa przymocowane na stale czy wyciagane.Ja teraz mam takie ktora mozna sciagnac (tak samo te na oparciu) i pwoiem Ci ze to jest tragedia.Co chwileczke musza byc poprawiane bo sie wysuwaja jak sie mocniej przesz lub powiercisz dzięki kakusku, zwrócę uwagę. teraz mam taką w jednej częsci, tylko poduszki przy oparciu się wyciaga, i mogłabym nie pomysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Haha przeczytalam posta i widze ze pozjadalo mi literki;) Mialo byc jak mocniej sie OPRZESZ a nie przesz Jestes pewna ze chcesz zrezygnowac z drewna w salonie na rzecz płytek? Moze to bardziej praktyczne bo szybciej sie myje ale wizualnie bardziej jestem za drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mamy w sumie wybrane wszystkie sprzęty do kuchni. Wiekszosć zamówiona - jednak u róznych dostawców-wychodzi taniej niż gdyby zdecydować się na jeden sklep. Poza tym są darmowe dostawy i rózne promocje. Lodówka piekarnik zmywarka mikrofalówka okap wiekszość to Siemens, który nam sie wcześniej sprawdził. Jedynie płyta gazowo-indukcyjna bedzie z Mastercooka; niewiaodmo też co z zamrażarką, ma byc niewielka podblatowa w zabudowie. najbardziej podekscytowana jestem lodówką (wreszcie duża, w której mieścic się będa garnki, ajogurty nie będa się mieszać z warzywami) oraz piekarnikiem (ze względu na cargo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Haha przeczytalam posta i widze ze pozjadalo mi literki;) Mialo byc jak mocniej sie OPRZESZ a nie przesz Jestes pewna ze chcesz zrezygnowac z drewna w salonie na rzecz płytek? Moze to bardziej praktyczne bo szybciej sie myje ale wizualnie bardziej jestem za drewnem. ja też jestem wizualnie za drewnem niestety czasem wzgledy praktyczne decydują. Po pierwsze-podłogówka, po drugie - łątwosc sprzątania (dzieci, piasek, ja mam firmę w domu, czesto klienci przychodzą), po trzecie - gres się nie niszczy, w aktualnym mieszkaniu mamy parkiet i nie wygląda on za ciekawie po 5 latach a można go wycyklinować. Natomiast z deską trójwarstwową nic nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No to masz racje z gresem bedziesz mialam mniej roboty Po prostu szybsze sprzatanie. Daleko mi od odwodzenia Cie od podjetej decyzji (Twoj dom -Twoje wybory) i tak jak pisalam rowniez podobaja mi sie jasne gresy tylko ta fuga mnie martwi (mysle na glos bo sama mam z tym dylemat ) Ten gers ma powloke lappato czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 lappato, fugę dam jasnoszarą. masz rację ze fuga jest paskudna, juz przerabiałm czyszczenie szczoteczką de zębów a i tak efekt taki sobie i na krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimblau 05.06.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 czuszko, z modalto zamówilismy duran w antracycie, będzie u nas w przyszłym tygodniu, jeśli chcesz obejrzeć, zapraszam -Osobowice.Pozdrawiam, mimblau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 06.06.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dzięki podobno w Max Flitz też są do obejrzenia i zamówienia. mozesz mi napisać na pw ile płaciliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.06.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Panowie przystąpili do ukłądania płytek na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Czuszka pieeeekny ten Twoj gresik Ile za niego placilas? Nie moge go znalezc na stronie Max-flizu podasz dokladna nazwe i producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.06.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 nazywa się Silex Bianco, to chyba jakiś wyrób dla MF, którejś z polskich fabryk ale teraz nie pamiętam. kosztował około 90 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Oooo dzieki to bede pytac. Oni faktycznie maja kilka gresow produkowanych specjalnie dla MAx-Flizu bo juz z gosciem rozmawialam nt szarego . I cena super a najwazniejsze ze jest lappato.Pisalas ze on jest bilao-szary. Te szarosci widac na calej plytce czy sa jakies maziaje/niteczki ? Ciesze sie ze go juz kladziesz bo zobacze jak wyglada z szara fuga ps ten szary to przeciez tez u Ciebie widzialam -skleroza Edytowane 7 Czerwca 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.06.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 szare są te maziaje w poprzek płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts