Lumiere 12.08.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Fajny kolor drewna. Podglądam, bo u mnie będzie podobny układ wejścia na schody Na drugim zdjęciu są przedstopnice? Pytam, bo dość cienkie, jak na stopnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.08.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 nie wiem co to, bo relacja zdalna ale zaraz jade na budowę to sobie z bliska pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 No i co tam na budowie?? Szafy fajne, proste. Trzymam kciuki za przeprowadzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.08.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 No i co tam na budowie?? Szafy fajne, proste. Trzymam kciuki za przeprowadzke. Panowie jeszcze walczą ze schodami, maz z nimi został a ja z dziecmi wróciłam. dzisiejsza wyprawa z nimi na budowę zaowocowała rozbitą głowa u jednego, stłuczonym łokciem u drugiego i pizza na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.08.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Zapowiadają się super, co tak mało zdjęć? I co będzie z kominkiem ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 he he, takie małe schody, nawet sie nie ma jak ustawić. poza tym niekończone były jak odjeżdzałam a musiałam jeszcze opatrzeć raby i ukoić łzy. No i rozpakowałam troche ksiązke na swiezo zmontowanego Billego w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.08.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to jeszcze pare fotek schodów, co prawda komórką i w kiepskim świetle, ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Schody bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.08.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 dzieki nam tez sie podobaja. podłoga na piętrze fajnie się z nimi zgrywa. a to dół-jeszcze nie zafugowany, podłoga jest zdecydfowanie jasniejsza niz na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 13.08.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 dzieki nam tez sie podobaja. podłoga na piętrze fajnie się z nimi zgrywa. a to dół-jeszcze nie zafugowany, podłoga jest zdecydfowanie jasniejsza niz na zdjeciach. [ATTACH=CONFIG]206446[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]206445[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]206444[/ATTACH] Cudowne schody. mój kolor i fason )) trochę zmieniliście te schody, jaki był tego powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Czuszka, schody super! Świetnie jest bez opaski Bardzo ładnie masz wyprofilowany zakręt, u mnie na etapie ywlania betonu był bubel i dlatego mam ścięty zabieg. Podłoga też jest, i czajnik i basen... można się wprowadzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Pięknie wyszły te schody!!!Czy to dąb moze? U siebie planuje debowe i jeśli maja tak wyglądać to jestem juz na 100% zdecydowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Czuszka możesz pokazać jak masz wykończony ostatni stopień i połączenie z podłogą na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.08.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Czuszka, schody super! Świetnie jest bez opaski Bardzo ładnie masz wyprofilowany zakręt, u mnie na etapie ywlania betonu był bubel i dlatego mam ścięty zabieg. Podłoga też jest, i czajnik i basen... można się wprowadzać! dzięki! schodom brakuje wykończenia, panowie nie zaszpachlowali ubytków, więc nie mają takiego wyglądu. co do opaski-to jak stwierdzę ze temat mnie przerasta a wykończenie też sie nie spodoba, to zrobimy. choć boje się ze stracą. podejrzę jeszcze u Ciebie. podłoga na dole jest zafugowana, jutro jakies fotki w dziennym świetle. wyszło wg nas-bardzo fajnie. Pięknie wyszły te schody!!!Czy to dąb moze? U siebie planuje debowe i jeśli maja tak wyglądać to jestem juz na 100% zdecydowana! schodę debowe, owszem na piętrze też mamy dąb i super sie kolorystycznie zgrywają. Czuszka możesz pokazać jak masz wykończony ostatni stopień i połączenie z podłogą na górze? ostatni stopień niestety panom nie wyszedł-za słabo złapała pianka i trzeba bedzie poprawiać. szkoda bo łaczenie wyszło ładnie. zaraz cos poszukam, a jak nie znajdę to jutro cyknę fotkę. ooo-znalazłam, może nie do konca dokłądnie widać ale tego łaczenia tak de facto nie widać też w realu. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.08.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cudowne schody. mój kolor i fason )) trochę zmieniliście te schody, jaki był tego powód? zmieniliśmy w ten sposób ze zabudowaliśmy ścianką pomiedzy salonem a schodami, miał tam być tv (ale w końcu i tak bedzie w pierwotnym miejscu), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Faktycznie kolory super się zgrały. Czyli Ty masz na górze podłogę drewnianą? To ta z Casto?Tak wypytuję, bo ja mam panele jaśniejsze od schodów, są połączone listwą bo nic innego nie wymyśliliśmy przy podłodze pływającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.08.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 tak, to podłoga z Castoramy, drewniana lita deska. na dole mamy panel trójwarstwowy pływający i połączenie na kaflami zrobione korkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 14.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ładna jest ta deska z castoramy. Muszę się wybrać też w końcu na jakiś przegląd, bo choć do etapu wykończenia jeszcze u mnie dłuugo, to myślenie o wnętrzach jest miłą odskocznią od tematu płyty fundamentowej, kruszyw i zbrojenia A jaką masz w planach balustradę? I czy na dolnym biegu też będziesz ją montować? W sensie - jakiś uchwyt, deskę czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.08.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 na dolnym biegu bedzie pochwyt mocowany do sciany.barierka metalowa malowana na antracyt.pochwyt drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 14.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Chętnie popatrzę, jak już będzie zamontowana Szukam inspiracji do swoich schodów, a też są zabudowane ścianami. Najładniej byłoby bez pochwytu na dole, ale już widzę umaziane ręcami ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts