Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasjopea czuszki i rodziny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki :-) nam tez sie podobaja. podłoga na piętrze fajnie się z nimi zgrywa.

a to dół-jeszcze nie zafugowany, podłoga jest zdecydfowanie jasniejsza niz na zdjeciach.

[ATTACH=CONFIG]206446[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]206445[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]206444[/ATTACH]

Cudowne schody. mój kolor i fason ;))) trochę zmieniliście te schody, jaki był tego powód?

Czuszka, schody super! Świetnie jest bez opaski ;)

Bardzo ładnie masz wyprofilowany zakręt, u mnie na etapie ywlania betonu był bubel i dlatego mam ścięty zabieg.

Podłoga też jest, i czajnik i basen... ;) można się wprowadzać!

dzięki! schodom brakuje wykończenia, panowie nie zaszpachlowali ubytków, więc nie mają takiego wyglądu. co do opaski-to jak stwierdzę ze temat mnie przerasta a wykończenie też sie nie spodoba, to zrobimy. choć boje się ze stracą. podejrzę jeszcze u Ciebie.

podłoga na dole jest zafugowana, jutro jakies fotki w dziennym świetle. wyszło wg nas-bardzo fajnie.

Pięknie wyszły te schody!!!Czy to dąb moze? U siebie planuje debowe i jeśli maja tak wyglądać to jestem juz na 100% zdecydowana!:yes:

schodę debowe, owszem :-) na piętrze też mamy dąb i super sie kolorystycznie zgrywają.

Czuszka możesz pokazać jak masz wykończony ostatni stopień i połączenie z podłogą na górze?

ostatni stopień niestety panom nie wyszedł-za słabo złapała pianka i trzeba bedzie poprawiać. szkoda bo łaczenie wyszło ładnie. zaraz cos poszukam, a jak nie znajdę to jutro cyknę fotkę.

ooo-znalazłam, może nie do konca dokłądnie widać ale tego łaczenia tak de facto nie widać też w realu.

20130812_204018.jpg

Edytowane przez czuszka

Ładna jest ta deska z castoramy. Muszę się wybrać też w końcu na jakiś przegląd, bo choć do etapu wykończenia jeszcze u mnie dłuugo, to myślenie o wnętrzach jest miłą odskocznią od tematu płyty fundamentowej, kruszyw i zbrojenia ;)

A jaką masz w planach balustradę? I czy na dolnym biegu też będziesz ją montować? W sensie - jakiś uchwyt, deskę czy cuś?