Sharlotka 17.08.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Czuszko, pięknie, kuchnia zapowiada się cudownie!!! We wszystkich frontach masz uchwyty frezowane, tak? Czekam bardzo na zdjęcia gotowej kuchni - skoro stolarz szaleje i działa, pewnie niedługo będziesz mogła obiad z 3 dań podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.08.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Super że już się wprowadzacie! Kuchnia zapowiada się ciekawie,czekamy na kolejne zdjęcia ... i tylko szkoda, że to już kolejny dziennik który obserwuje zblża się ku końcowi i zamknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bacardi, nikt nas z stąd siłą nie wyrzuca wprowadzka to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 21.08.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale czad! Mamy chyba taki sam blat? Winchesterek wypieknial w tym otoczeniu... Moorela, Ty masz chyba Dolores z kronopola? a ja jakiś z Lupusa. inny ale podobny. Dziś uruchomili nam internet więc mam znowu łącznośc ze światem mieszkamy na kartonach, w strasznym zamieszaniu.ciagle przewijaja się ekipy, dzś przed południem równoczesnie działały cztery a popołudniu przybyli jeszcze internetowcy. więc łatwo sobie wyobrazic jak to wyglada. Poza tym mam w domu dzieci a one do spokojnych nie należą. Jest wesoło :-/ Kuchnia nie do końca zmontowana, mam czynną zmywarke ale brak zlewu. w łazienkach nie ma umywalek, dzis uruchomiliśmy pralkę, codzinnie do 1wszej w nocy walczymy z meblami i plujemy w brodę ze przyoszczędzilismy na monterach z ikea. Dzis mamy juz barierki na schodach, są świetne. przybyła także okładzina kominka, super skromna, taka jak lubię. jutro ma być kończona kuchnia to wrzcuę fotki w dziennym świetle. a teraz zabieram się do pracy bo przymusowy urlop odbija się negatywnie na relacjach z klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 22.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 i na jakiego dostawcę internetu się w końcu zdecydowaliście? czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.08.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Czuszka gratuluje przeprowadzki i niech Wam sie dobrze mieszka w nowym domku :hug:Brakami sie nie przejmuj-pomalutku dopiescisz swoje gniazdko a najwazniejsze ze jestescie juz u siebie :yes:Czekam na fotki bo masz sie czym chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.08.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 dzięki za miłe słowa. ciągle jesteśmy w rozgardiaszu a dziś rodzina w postaci 8 dodatkowych osób nas nawiedza i częśc zostaje na weekend. kuchnia w rozkłądzie, nie wiem jak nakarmię towarzystwo fotek za dużo nie pokaże bo wszędzie stoją kartony. schody i łazienka dzieci na poczatek. Bacardi, wybralismy radiowy internet. narazie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 23.08.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Łazienka śliczna! Schody tez ładnie wyszły Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 23.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 oj tak, schody są obłędne też chętnie obejrzę więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.08.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Schody super wyszły, pewnie jeszcze Cię pomęczę o namiary na stolarza, bo mamy identyczny układ klatki schodowej A z internetem w sumie sam jestem ciekaw jak ta radiówka będzie się Wam spisywać, bo po przeprowadzce nie wiem czy tak łatwo się zwiążemy z tepsą dla samego internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.08.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 dzięki. są rzeczy które mi się naprawdę podobają i uważam ze są świetnym rozwiązaniem. na przykład pralnia między łazienkami -za funkcjonalnosć, schody-bo ładne (stolarz nam odrobine podpadł, realizuje głownie tradycyjne schody z noskami itp, ale w efekcie chyba współpraca była ok). niestety na coraz więcej rzeczy macham reką, byle było. funkcjonowanie na placu budowy z czasem 4 ekipami naraz i z dziećmi, nie jest proste. zależy mi tylko aby skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 23.08.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 witaj czuszka, Przebrnąłem przez cały dziennik, gratuluję wyborów płytkowych, frontów kuchennych, schodów - bardzo fajnie się to wszystko ze sobą zgrało.Mam dwa pytania: w poście # 69 i 70 na 4 str. dziennika pokazujesz zakupione płytki do łazienek i ich zestawienie; jak nazywają się te szare płytki w łazience rodzicielskiej, czyli waszej, podłogowe 60x60 i te na ścianie 30x60?Pytanie drugie dotyczy kuchni, a właściwie frontów; prezentują się przepięknie, tylko czy są one półmat czy mat? w dzienniku wyczytałem rozbieżne inf., tzn. w jednym miejscu jest napisane, że zamawiałaś półmat, potem że okazał się to mat, a w jeszcze innym poście pokazując fronty było napisane, że to półmat. Raz jeszcze gratuluję ogarnięcia tych wszystkich wyborów - nie jest to łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.08.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) dziekuję za słowa uznania. nie wszytko jest idealne ale w sumie efekt mnie zadowala fronty są jednak matowe, porównałam z półmatem i u mnie jest mat. nazwa płytek chwilowo mi wyleciała z głowy, spróbuję sobie przypomnieć. kupowane w Max Flitz. edit-płytki nazywają się Max Grey Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.08.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 to dziś fotka kominka w "akcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 02.09.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Po dwóch tygodniach przestrzeń jest już bardziej udomowiona. Co prawda nadal nie brakuje kartonów z mydłem i powidłem, sporo zostało jeszcze na starym mieszkaniu. Poza tym dużo roboty ma stolarz i dolna łazienka czeka na lepsze czasy. Ale mieszka się fajnie uwielbiam swoją kuchnię, przestrzeń i swiatło w jasnym wnętrzu. Meble jeszcze tymczasowe tak się prezentują w nowym otoczeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 02.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 edit-płytki nazywają się Max Grey dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 02.09.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Coraz fajniej u Was, "plazma" w salonie już stoi, można wypoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czuszka przepiekne jasne przestronne wnetrza-gratuluje Widze ze fuge do Silex Bianco dobralas idelanie-jaki to kolor? Mam jeszcze pytanko odnosnie mozaiki na wannie-czy jest to Altea paradyz bianco? Nie wiem czy moj monitor tak pokazuje ale ona chyba wpada w szarosc-nie ejst czysto biala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.09.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ja bym z chęcią zobaczyła więcej zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 03.09.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Czuszka przepiekne jasne przestronne wnetrza-gratuluje Widze ze fuge do Silex Bianco dobralas idelanie-jaki to kolor? Mam jeszcze pytanko odnosnie mozaiki na wannie-czy jest to Altea paradyz bianco? Nie wiem czy moj monitor tak pokazuje ale ona chyba wpada w szarosc-nie ejst czysto biala? dzięki, mozaika to Altea, teoretycznie biała ale niestey odcienie bieli w Paradyżu są różne, trzeba by kupic płytki w sklepie stacjonarnym i dokładnie w dziennym świetle porównywac odcienie. ja bym z chęcią zobaczyła więcej zdjęć kuchni wrzucę, jak już stolarz ją skończy Coraz fajniej u Was, "plazma" w salonie już stoi, można wypoczywać plazmy to chyba się narazie nie dorobimy ale wypoczywa się fajnie nawet przy 20-letnim telewizorku i kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts