kakusek 03.09.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Czuszka pytałam o mozaike bo mi pasowałaby jasna szarosc :)Powiedz jeszcze prosze czy masz ja matowa ? Moorelka ma blyszczaca Altee i widzialam na fotkach ze dopasowywala do niej plytke biala w odcieniu raczej zimnym wiec mozliwe ze mat wpada bardziej w szarosc niz ta w polysku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 03.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 PIeknie jest!Pokażesz dom z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.09.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czuszka pytałam o mozaike bo mi pasowałaby jasna szarosc :)Powiedz jeszcze prosze czy masz ja matowa ? Moorelka ma blyszczaca Altee i widzialam na fotkach ze dopasowywala do niej plytke biala w odcieniu raczej zimnym wiec mozliwe ze mat wpada bardziej w szarosc niz ta w polysku:rolleyes: nasza jest matowa. pytałas mnie też wczesniej o fugę do płytek na parterze-to Mapei, najjaśniejsza szarość. uważam ze jest ok, pasuje kolorystycznie i nie widac brudu, a juz nam się kawa ze 3 razy na tą podłogę wylała. można brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Bardzo ładne wnętrza, podłoga boska! Tapety, które masz u siebie, bardzo w moim guście - szczególnie ta z brzozami:) Pozdrawiam i gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czuszka bardzo dobra informacja z ta fuga-przynajmniej nie musi byc biala Przygladne sie tym mozaika bo mozliwe ze w tym szczegole (mat/połysk) tkwi roznica .Jak Wam sie mieszka? Przyzwyczailas sie juz do nowego miejsa i przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.09.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mieszka się fajnie zupełnie inna jakość. sposók, zieleń, własny kawałek trawy, juz nie mówiąc o większej przestrzeni wewnatrz. komfort jest na pewno nieporównywalny. trochę tęsknię za starymi kątami...ale to pewnie minie jak będziesz kłaśc płytki to popros o jak najcieńszą fugę, one są rektyfikowane i bardzo łądnie wyglądają-fuga cienka i bardzo równiutka. przynajmniej nam ładnie to wykonawca ułozył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 05.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Pewnie zawsze sie ciut teskni bo w koncu zostawilo sie jakis kawałek zycia w poprzednim miejscu . Najwazniejsze ze w nowym otoczeniu czujecie sie dobrze a z kazdym dniem coraz bardziej bedziecie doceniac wlasne duze katy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 20.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Czuszka!! Piekny macie ten domek!!!:):). My zaczynamy budowę w tym roku, już nie mogę się doczekać Piękne sa Twoje zdjęcia i wnętrzne tez, bo widac jak bardzo przestrzenny jest ten domek. Mam jednak kilka pytań natury praktycznej. 1. Czy długośc salonu w stronę ogrodu jest wystarczająca? Nie jest za wąsko? Obawiam się, że ta sciana, na której są dzrzwi do gabinetu będzie taka krótka jakoś... My planujemy wydłużyć ją o 1m w sronę ogrodu, ale nie wiem jak to wyjdzie 2. Czy sypialnia na górze po zlikwidowaniu logii jest wyraczająco szeroka? Wygląda na b.szeroką. 3. Czy ten uskok w kuchni był problematyczny przy mierzeniu mebli do kuchni? 4. Czy gabinet nie jest za wąski? Czy jest w miarę funkcjonalny? Dzieki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!! julkawwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 czuszko ja bym z chęcią zobaczyła więcej zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.09.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 i jeszcze kuchnia dla Izy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.09.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to już odpowiadam - jak dla nas długośc salonu jest ok, mieści się swobodnie narożnik i szafka pod tv-choc faktycznie nie jest bardzo duża, ale też nasza "plazma" z tych mniejszych -gabinet ok, ustawiliśmy dwa biurka i regał, - sypialnia jest b.ustawna -uskok w kuchni był problematyczny, dodaliśmy ściankę z płyty g-k bo szafki na głębokość by się nie mieściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 i jeszcze kuchnia dla Izy [ATTACH=CONFIG]213464[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213465[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213466[/ATTACH] Czuszko,serdecznie dzięki za zdjęcia Pod okapem masz lcobel szary,dobrze widzę? Roleta rzymska też w szarości?I jeszcze mi napisz,bo słabo widzę jakiej firmy masz mikrofalę i piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 23.09.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dzięki czuszka za odpowiedź P.s. Piekny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.09.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Czuszko,serdecznie dzięki za zdjęcia Pod okapem masz lcobel szary,dobrze widzę? Roleta rzymska też w szarości?I jeszcze mi napisz,bo słabo widzę jakiej firmy masz mikrofalę i piekarnik? pod okapem jest szary lacobel. rolety też szare. kolor będzie w dodatkach-turkus i jeszcze żółć chce wprowadzić a sprzety siemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.09.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dzięki czuszka za odpowiedź P.s. Piekny masz domek dzięki, miło słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 23.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ponawiam prośbę o zdjęcia z zewnątrz. Jestem ciekawa jak dom teraz wygląda Bo w środku super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 23.09.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 pod okapem jest szary lacobel. rolety też szare. kolor będzie w dodatkach-turkus i jeszcze żółć chce wprowadzić a sprzety siemensa. Ale będę natręciuchem Jak będziesz miała już aparat w łapkach,to ja poproszę z bliższej odległości ten szary lacobel Pisałam Ci wcześniej,że ja będę mieć właściwie identyczną kuchnię,i myślałam o amarantowo-fioletowych dodatkach...ale powiem Ci,ze ten pomysł z tym turkusem ŚWIETNY!! Muszę to przemyśleć A napiszesz mi jeszcze ile kosztowała ta szara roletka? Planujesz wszędzie rolety rzymskie,czy tylko w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.09.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 w kuchni i sypialni sa juz zamontowane. będą też prawdopodobnie w częsci jadalnianej i przy kanapie. ale to póxniej. od szarego lakobelu chyba się lampa odbije więc nie wiem czy cos wyjdzie turkus przewija mi się w całym domu w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.09.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ponawiam prośbę o zdjęcia z zewnątrz. Jestem ciekawa jak dom teraz wygląda Bo w środku super! dzieki, na zewnątrz chyba niewiele się zmieniło. nie mamy elewacji skończonej, jest tlyko grunt, docelowy tynk chyba na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts