julkawwy 04.10.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Czuszka, a możesz wrzucić fotkę gabinetu z dóch róznych stron? My na początek planujemy wyszykowac tylko doł, wiec gabinet będzie naszą sypialnią i zastanawiamy się czy się pomieścimy. Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 21.10.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam Czuszko Gratuluję pięknego domu My narazie wyszliśmy z ziemi i zaczynamy ciągnąć mury Mam pytanie czy możesz napisać jaką dachówkę wybraliście? Przeszukałem cały temat ale chyba nigdzie o tym nie piszesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 22.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mam jeszcze jedno pytanie jaką zrobiliście wielkość dużych podwójnych okien w salonie i w jadalni? Widzę na zdjęciach, że są chyba węższe niż w projekcie ale czy są też niższe? Jutro musimy podejmować decyzję i trochę się z tym zakręciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.10.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 dachówkę mamy Bogen, co do okien to są węższe bo słupek jest murowany. niższe -chyba nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czuszko napisz mi ile kosztowała Cie roletka rzymska w kuchni? I czy zamawiałaś gdzieś na necie ? Miałam robić rolety plisy,ale strasznie mi się spodobała u Ciebie ta rzymska i teraz nie wiem już :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.10.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 zamawiałam przez allegro ale firma lokalna więc wzięłam z montażem. koszt 3 rolet (2 w kuchni, 1 w sypialni) był około 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 zamawiałam przez allegro ale firma lokalna więc wzięłam z montażem. koszt 3 rolet (2 w kuchni, 1 w sypialni) był około 1000 zł. a co planujesz w salonie i w pokojach dziecięcych?też rzymskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.10.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 (edytowane) w dziecięcych narazie nic. mamy rolety zewnętrzne i daje radę. w salonowych dużych kiedyś będą firany/zasłony, w małych-tez rzymskie. Edytowane 24 Października 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A napisz mi jeszcze jak,jakby to napisać jest z "przenikliwością" słońca przez te rzymskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.10.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 możesz wybrac jaki chcesz materiał. W sypialni mamy taki nieprzepuszczajacy. oczywiscie to nie to samo co roleta zewnątrzna bo są szczeliny między materiałem a oknem ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 14.11.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Własnie złozyliśmy dokumenty o pozwolenie na budowę W 2014 na wiosenke ruszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 fajnie też bedzemy miec podobny ukłąd.. tylko niezabudowana lodówa.. uwielbiam lodówki :DD no i zlewozmywak przesuwam w róg w lewo..przez co mam piekny blat roboczy pod oknem.. dalej tak samo wieszacie szafki koło okapu? ja chyba nie bede bo i tak jest ich sporo na dole, a ta sciane mozna zrobic jakas fajną.. np całą z cegły i na to piekny stalowy okap i jeszcze kuchnia dla Izy [ATTACH=CONFIG]213464[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213465[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213466[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.01.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 szafek koło okapu nie ma i nie będzie a jak przesuniesz zlew w lewo to będziesz tam mieć szafki wiszące? zlewy w rogu są dość niewygodne, miałam kiedys i jednak to nie był idealny układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.01.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 szafki tak będą wisiały teraz tez mam i jest OK zlew będzie narożny ale na scietej szafce nie takiej w "L" wiec będzie wygodnie szafek koło okapu nie ma i nie będzie a jak przesuniesz zlew w lewo to będziesz tam mieć szafki wiszące? zlewy w rogu są dość niewygodne, miałam kiedys i jednak to nie był idealny układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts