bacardi 24.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy bacardi http://lh6.googleusercontent.com/-nFdC52Gvlz4/UNhaktibf2I/AAAAAAAADWQ/je2YHQSJHKk/s400/kotek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.12.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 można robić parapetówkę bo jest już pierwszy wewnętrzny parapet. prezentuje się wg mnie całkiem całkiem...to konglomerat kwarcu. Panowie wykończeniowcy zamontowali, bo mieli przymusową przerwę-zabrakło płyt na poddasze. A poddasze juz praiwe skończone. prezentuje się tak: Mieliśmy dziś pracowita sobotę, poza normalnym rzutem oka jak idzie robota, spotkanie ze stolarzem od schodów, stolarzem od mebli kuchennych i łązienkowych i z geodetą celem ujawnienia budynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.12.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Czuszka no pisz co to za parapety, bo jakoś znajomo wyglądają a stolarza skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.12.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 parapety ze świdnicy. a stolarz który Cię interesuje? bo ten od schodów poleceony przez znajomych, u nich robił schody a ten meblowy nam już dwie kuchnie robił i kilka szaf wnękowych, na róznych naszych mieszkankach, któe w międzyczasie mielismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Stolarz i od schodów i zabudowy poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 06.02.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 mały update -co u nas na budowie: - mamy brame garazową-Hormann Titan metalic, narazie zdjecia od wewnątrz bo z zewnatrz są jeszcze płyty zamonotwane i pewnie tak będa do wiosny - garaż jest w sumie wykończony, posiada sufitu i pomalowane ściany, zostają tylko płytki do położenia - jutro montujemy drzwi zewnętrzne, będa weisnerki - wykończony jest strych, pieknie obity płytami i pomalowany (płyty lakierem) właściwie można powiedzieć ze zaczęliśmy wykańczanie od końca bo gotowe są pomieszczenia magazynowo-gospodarcze: kotłownia, garaż i strych, można tam nawet zamieszkać ale reszta w proszku. mam nadzieję ze teraz ruszy już "prawdziwa" wykończeniowka. Zamówiliśmy własnie wannę do naszej łazienki (Koło Team 170x80), kibelek do dzieci - Roca Gap, umywalkę do łazienki dziecięcej-Roca Diverta, kibelek na dół - Roca Meridian N. Myslę nad umywalkami i miską wc do naszej łazienki. wiele mi się podoba ale albo nie gra ze soba wzajmenie ale kosztuje ciut za dużo. narazie plan jest aby były tam tez sprzety z Koła - kibelek Ego i umywalki Coctail. na dniach pozostałe zakupy i zamówienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Szkoda że nie ma zdjęć bramy od zewnątrz, bo zastanawia mnie jaki to kolor. Stryszek zrobiliście faktycznie w wersji LUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 08.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 kolor bramy to titan metalic, grafitowy z takimi jakby drobinkami-lekko błyszczący. wczoraj panowie zamontowali drzwi zewnętrzne. niestety drzwi przyjechały lekko drasnięte-jest rysa po zewnętrznej stronie zamontowaliśmy i albo dadza nam teraz upust albo skrzydło do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 27.02.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 niestety sprawa z drzwiami nadal niezakończona, weissner teoretycznie oferuje wymiane skrzydła, ale w praktyce sprawa się ślimaczy, przez co stoimi z obróbkami przy drzwiach, kaloryferach itp. nie ma obróbek, nie ma malowania. Obsługa gwarancji w drzwi.pl - na 3 minus. jak narazie na polecam tego salonu. zobaczymy jak się sprawa skończy. w międzyczasie zaczynamy kłaść kafle. wczoraj przyjechała dostawa z Max Flitz. kupiliśmy gres do naszej łazienki i moizaikę. jasnoszary na sciany i podłogę z mozaiką prezntują się tak: przyjechała też wanna Riho do łazienki dzieci. dziś kolejna dostawa z innej hurtowni: białe płytki vivida do łązienki dzieci, mozaika tez z paradyża-biała oczywiscie, wanna koło team do naszej łazienki, kibelki do dzieci i łazienki na dole, umywalki .... ufff...dużo tego. Gorzej ze brakuje jeszcze kibelka i umywalek do naszej łazienki, baterii, kafli do pralni i na podłoge do dzieci. Wena mi się trochę wyczerpała. Kafle na podłogę dziecięcej łązienki miałam uatrzone ale dobrze ze cos mnie tkneło i kupiliśmy na próbe tylko 2 szt. Okazuje się ze w naszym świetle nie są jasniutkoszare ale żółtobezowe-odpadają. Kupiliśmy też na próbę biały gres 60x60 lappato na dół do salonu i wygląda fajnie. fotka jest ale nie oddaje koloru. reasumując-robi się męcząco, nerwowo i czasu jeszcze bardziej brakuje. Weekendy spędzamy w castoramach, max fliztu i innych tego typu miejscach. Córka jak widzi znaczek castoramy to zaczyna prawie płakać na pocieszenie po tych mekach trzeba dzieciom fundowac rozyrywkę ..:-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.03.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 łazienki jeszcze w proszku, ekipa od wymiany drzwi nie przyjechała...czas płynie. gromadzimy za to materiały do łazienek, w domu ciezko się ruszyć. poniżej zestawienie płytek w łazienkach docelowych: naszej i dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ciekawa jestem tych Waszych wnętrz Czekam na nie z niecierpliwością Łazienka kolorystycznie bardzo na Tak i kafelki wybrane też bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kanka-jak miło Cię widzieć! wpadaj częściej co do łazienek to lektura forum (m.in. Twojej galerii) daje efekty. człowiek przesiąka szarością i bielą jak gabka. w łazience naszej bedzie oprócz tych gresow (czarne to firma RAK-będą na wannie, mozaika nad wanną, szare 60x60 na podłodze, a szare 30x60 tylko na jednej ścianie na wysokość geberitu). wanna będzie pod ta krótką widoczną ścianą, łązienka jest bardzo wąska-1,80 a długa na ponad 4 m. pod jedna ze ścian będzie kibelek i 2 umywalki. i tam własnie będą kafle. z wybranych sprzetów mamy już na budowie prawie wszystko. wanna koło team umywalki koło ego 45 cm i wc tez koło ego do tego baterie kludi zenta podtynkowe, któe czekają jeszcze na zakup ale mamy dylemat czy wannową brać z wylewką 14 czy 22 cm. może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kibelek i bidet mam w domu z tej serii ego i mogę polecić a ta ostatnia bateria umywalkowa kludi strasznie mi się podobała i chciałam ją do mieszkania dać ale że budżet nie taki zdecydowaliśmy się na baterie KFA polecanych prze moją koleżankę która zajmuje się i sprzedaje takie sprzęty (z resztą całe łazienki w domu i grzejniki, armatury itp u niej zamawiane ) . Sama ta koleżanka ma KFA w domu i polec jakościowo a ceny połowę niższe . Ale gdyby nie to to te kludi też były by u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hester83 12.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam się i dodaję do subskrypcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kibelek i bidet mam w domu z tej serii ego i mogę polecić a ta ostatnia bateria umywalkowa kludi strasznie mi się podobała i chciałam ją do mieszkania dać ale że budżet nie taki zdecydowaliśmy się na baterie KFA polecanych prze moją koleżankę która zajmuje się i sprzedaje takie sprzęty (z resztą całe łazienki w domu i grzejniki, armatury itp u niej zamawiane ) . Sama ta koleżanka ma KFA w domu i polec jakościowo a ceny połowę niższe . Ale gdyby nie to to te kludi też były by u mnie to musze się przyjrzeć KFA, kludi w sumie to chyba taka średnia półka ale jak sie kupuje tego kilka sztuk to robi to sumę. w łazience dzieci do białych płytek (vivida/vivido) i mozaiki tez z paradyża będzie wanna Riho Lusso umywalka roca diverta i kibelek roca gap. baterie też Kludi zenta tylko natynkowe białe. http://www.kludi.biz/pressnew/2009-zenta-blackwhite/KLUDI_ZENTA_382509175_V00C.jpg zostają mi jeszcze do wybrania baterie do łazienki na parterze-umywalkowa chetnie podtynkowa bo uywalka będzie roca urbi i prysznicowa. najmocniejszy typ to narazie Grohe essence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam się i dodaję do subskrypcji miło Cię tu widzieć. ale u mnie tłum dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 czuszka ja w domu mam wszystko grohe ale w mieszkaniu to nawet na nie nie patrzyłam bo to nie ta liga cenowa Może te KFA nie ma jakichś powalających wzrorów ale my w mieszkaniu chcemy prosto, tanio, ekonomicznie itd wiec wybrać coś można a ważne też było żeby to nie jakaś najgorsza chińszczyzna . My mamy te wybrane, my braliśmy natynkowe żeby taniej i łatwiej było naszej Pani od remontu zamontować . Kludi jest bardzo ok jak coś . http://www.polmax.pl/sklep/index.php?main_page=product_info&cPath=84_85_168&products_id=1321 http://www.polmax.pl/sklep/index.php?main_page=product_info&cPath=84_85_168&products_id=1321 http://www.polmax.pl/sklep/index.php?main_page=product_info&cPath=84_85_97&products_id=801 Co do Wanny to wybraliśmy bardzo podobną ale z firmy koło zobacz sobie u mnie nie wiem ile ta twoja kosztuje ale ta z koło uważam że bardzo przyzwoita cenowo tym bardziej ze my szukalismy dużej bo 180cm. Natomiast kibelka roca nie polecam ;-/ Mamy w dolnej łazience, klapa się zepsuła bardzo szybko a potem wyczytałam tu na forum że nie tylko u mnie . W każdym razie ja już roca nie biorę choć umywalka roca w dolnej łazience jest moją ulubioną . To tak tyle co mogę z doświadczenia powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 w naszej łązience mamy wannę koło własnie, u dzieci Riho ale kosztowały bardzo podobnie. z Rocą jestesmy zaprzyjaźnieni, to już nasza trzecia miejscówka z ich sprzętami będzie jak narazie nie bylo wpadek. mam nadzieję ze tak pozostanie, bo kibelki juz czekają na budowie a ja nie byłabym w stanie teraz wymyslać innej armatury. symapatycznie ta Twoja armatura wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 A no widzisz to może my pecha mieliśmy to było nasze pierwsze spotkanie z roca No to jak macie sprawdzone to spoko. A wanna ta wybrana też super a jak cenowo ok to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 coś się chyba dwa razy ten sam link wkleił ta do umywalki http://www.polmax.pl/sklep/index.php?main_page=product_info&cPath=84_85_97&products_id=800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts