kempess74 12.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czuszka, my także planujemy okna w kolorze winchester i do tej pory miały być parapety wewnętrzne z konglomeratu w kolorze Botticino. Jednak Twoje są idealnie dopasowane do okleiny okiennej. JNapisz proszę jaki dokładnie to jest konglomerat kwarcu - chodzi o nazwę tego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 dziękuję. parapety są faktycznie super. i fajnie się kompnują z oknami. widzę ze winchester to teraz bardzo popularny odcień.a kolor parapetów nosi nazwe Crystal Diamond. jest też podobny ale bardziej błyszczacy (srebrne plamki) i nazywa się Brillant White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kempess74 13.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziękuję. Chyba też zdecyduję się na takie. Mam jeszcze problem z klamkami do okien. W sklepie oferują mi stare złoto, ale jest dla mnie jakoś takie za żółte, wolałabym jakąś satynę. Jakie dopasowałaś do swoich okien klamki ? Zdjęcia mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.03.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 stare złoto? co to za pomysł? u nas jest własnie jakaś satyna z tego co pamiaetam, ale klamki są jeszcze w pudełku. nawet nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 13.03.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Przyznam się, że my mamy osłonki i klamki schuco kolor F4 (stare złoto) do okleiny winchester. W sumie to wyszło trochę przez nieuwagę.... Chcieliśmy satynę, ale klamki schuco w porównaniu do hoppe wydawały nam się jakoś za srebrne i wstępnie wpisaliśmy F4 i mieliśmy dać znać co weźmiemy ostatecznie... Oczywiście jakoś nie było czasu i zapomnieliśmy, wiec przyjechały F4. Jednak nawet nieźle wyglądają i chyba je zostawimy, po prostu na tle okna nie rzucają się tak w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrUn 13.03.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bacardi, spodziewałam sie czegos więcej po mistrzu kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 13.03.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bacardi, spodziewałam sie czegos więcej po mistrzu kolorów... Ładnie to się tak ukrywać pod nickiem męża ? ;P A w sumie to wyszło że moja wina, bo zacząłem żonie pokazywać różnice pomiędzy srebrnym, platyną, szampańskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 klasyczne przedobrzenie czyli lepsze jest wrogiem dobrego to może pokaż to stare złoto na tle winchesterów? ja nie jestem mistrzem kolorów i wole trzymać się sprawdzonych połaczeń ale człowiek uczy się przez całe życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 czuszka zobacz znalazłam w necie to chyba taka bateria Kludi jak nam się podoba co ? Super wygląda . http://imageshack.us/a/img585/1987/no142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 kanka, to chyba nie zenta-zenta podtynkowa wannowa ma prostą wylewkę a umywalkowa ma ugietą ale pod innym katem. ale ta co pokazujesz tez bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Podłogi zdecydowalismy się na lite deski dębowe gotowe do montażu, w sumie to już od dawna byliśmy na takie zdecydowani, teraz tylko zapadła decyzja ze będą jednak te z Castoramy. w rzeczywstosci są troche jaśniejsze niż na zdjeciu. kładziemy je na całym piętrze oraz w gabinecie na dole. Podobno są rozchwytywane jak świeże bułeczki więc w weekend jedziemy zapłacić zaliczkę i zwozimy na budowę. z miesiąc sobie poleżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 hehe wiesz że się nad tą podłogą zastanawialiśmy ale wybraliśmy tą z "leroja" bo wydawało nam się że ma mniej widoczna słoje jak by jaśniejsza i nasza ma 10cm szerokości a wasza chyba 9cm ? No i zaproponowali nam dobry rabat A ta wylewka myślałam że to ta sama albo bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ta castoramowa ma 11 cm szerokości, z tym ze teraz mieli jakis problem z maszyną i dostępna jest 10 cm. chyba ze poczekamy miesiąc. ale my już nie czekamy. plusem jej jest to ze jest jedna długość, a ta z LM to chyba mix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 To nie żadne podszywanie, tylko Twoja sława szybkl sie rozeszła;) a taknserio to faktycznie dobralam sie wczoraj do kompa.męża i zrobilam mu trzeci historyczny wpis niechcący Czuszka, napisz co to za kafle białe, czy mat czy połysk, jaki rozmiar, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 14.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć czuszka, cześć kanka9:hug: Zaczynam też się uaktywniać na FM, a na razie wzdycham, aby być już na Waszym etapie Pozdrawiam chustoforumowo - Celeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czuszka, napisz co to za kafle białe, czy mat czy połysk, jaki rozmiar, itd. te w łazience dzieci to vivida/vivido z paradyża. rozmiar 30x60, dostepne w każdej Castoramie miałam jeszcze na oku Ceramstic Opp, jakby ładniejsze ale też droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.03.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć czuszka, cześć kanka9:hug: Zaczynam też się uaktywniać na FM, a na razie wzdycham, aby być już na Waszym etapie Pozdrawiam chustoforumowo - Celeb... Lumiere, witaj! fajny nick! wiesz, z jednej strony Ci nie zazdroszczę tych początkowych etapów. z drugiej strony jestem pewna ze świetnie dasz radę, w końcu kto jak nie Ty... jak juz będzie projekt to zakładaj wątek, na pewno będziesz miała mnóstwo fanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 14.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Lumiere, witaj! fajny nick! wiesz, z jednej strony Ci nie zazdroszczę tych początkowych etapów. z drugiej strony jestem pewna ze świetnie dasz radę, w końcu kto jak nie Ty... jak juz będzie projekt to zakładaj wątek, na pewno będziesz miała mnóstwo fanów. taaa, nick jakby znajomy Ja jestem dobrej myśli - ale ja mam tak zawsze, a potem wychodzi...tak jak chciałam . A wracając z OT, fajną wybrałaś tą deskę dębową - mój M jest fanem klepki dębowej i już wiem, kto będzie nam ją układał - będą następne oszczędności . A jaka cena jest tej Twojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 14.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A tak jeszcze się zapytam, czy masz już tą umywalkę Roca Diverta? Bo ja mam właśnie taką teraz w mieszkaniu i jest trochę za płytka - zabawy małej kończą się zachlapaniem po pachy, bo linia wody wypada wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ta castoramowa ma 11 cm szerokości, z tym ze teraz mieli jakis problem z maszyną i dostępna jest 10 cm. chyba ze poczekamy miesiąc. ale my już nie czekamy. plusem jej jest to ze jest jedna długość, a ta z LM to chyba mix? A widzisz to u nas tej nie było tylko 9cm . Z LM to mix ale nam to akurat nie przeszkadzało. My też bardziej patrzeliśmy na jednolitość koloru i mniejsze widoczne usłojenie. Ta z casto była ciut ciemniejsza i mniej jednolita w kolorze, to była Rustic a Twoja też rustic i dla tego myślałam że to ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts