czuszka 13.04.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 świeża fotka łazienki dzieci-z wanna (będzie obłożona białą mozaiką) i podłogą a to przymiarka podłogi na piętrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.04.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 czuszka jakiej szerokości masz dechy ? Ładnie już u Ciebie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Czuszka, ale Ci fajnie!! Gratuluję postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam,piękny domek-ja mam pytanie odnośnie elewacji -jaki kolorek planujesz? Czy będą jakieś dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 22.04.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) czuszka jakiej szerokości masz dechy ? Ładnie już u Ciebie wygląda dzięki kanka! dechy są 11 cm szerokie i 110 cm długie. Czuszka, ale Ci fajnie!! Gratuluję postępów. fajnie ze wpadłas! ja do Ciebie też regularnie zaglądam Witam,piękny domek-ja mam pytanie odnośnie elewacji -jaki kolorek planujesz? Czy będą jakieś dodatki? witam i dziękuję za miłe słowa. elewacja bedzie jasna-chyba kremowa. w orygialnym projekcie są dodatki drewniane ale u nas raczej ich nie będzie. a tutaj dzisiejsza fotka wanny u dzieci z mozaiką (jeszcze nie zafugowaną). Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Czuszka, ja też wpadam regularnie do Ciebie!! Wanna zdecydowanie rulezz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Fajna ta mozaika . No ciekawa jestem efektu końcowego A dechy w takim razie masz szersze o 1cm od moich Ale i na zdjęciu szersze mi się wydawały nawet więcej tyle że ja mam o różnej długości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 22.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 bardzo fajna ta mozaika a tak btw kiedy odsłonicie bramę? przechodziliśmy w niedzielę spacerkiem i wciąż jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 22.04.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 w sumie już bysmy mogli odsłonić ale wykonawca w środku zajęty chcemy się w sierpniu przeprowadzać więc go popędzamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.04.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) a to przechwilejsza fotka naszej łązienki a właściciwie jej fragmentu-wanna z mozaiką. a to przeciwległa ściana, mozaika bedzie naokoło lustra poniżej łazienka dzieci, wanna juz zafugowana Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.04.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]185415[/ATTACH] a w osobnym wpisie zdjęcia z zewnatrz, wiosenna sceneria i bacardi-uwaga-brama juz odsłonięta [ATTACH=CONFIG]185416[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 24.04.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 ooo... no to muszę się przebiec Waszą ulicą zobaczyć bramę btw coś się ostatnie załączniki nie ładują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.04.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 ooo..a rano było git. spróbuję ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No łaaaaaał, ale Państwo mieszkają ) Kawał masz ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.04.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 no łal. będzie co kosić a zdjecie nie pokazuje całości, działka ma 1000 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 26.04.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Czuszka pięknie się u Was robi. My planujemy podobny kolor okien i wlasnie zastanawiamsie nad szarą bramą, czy u Was drzwi wejściowe też są w tymkolorze co brama? p.s działka mapiekny kształt,u nas niby 270 metrów więcej ale działka ma kształt siekiery w teren wokół domu ma niecałe 8 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 26.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Czuszka pięknie się u Was robi. My planujemy podobny kolor okien i wlasnie zastanawiamsie nad szarą bramą, czy u Was drzwi wejściowe też są w tymkolorze co brama? p.s działka mapiekny kształt,u nas niby 270 metrów więcej ale działka ma kształt siekiery w teren wokół domu ma niecałe 8 arów garnuszki, dzięki drzwi wejściowe tez mamy w takim kolorze. są z innej firmy i moze jakby je obok postawic to odcien byłby inny ale są od siebie oddalone a poza tym w podcieniu więc różnica nie jest zauważalna (jak dla mnie bo moze znawcy kolorów mieliby inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.05.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) mamy juz kafle w garażu położone, dziś były fugowane poza tym zaczęlismy kupować farby, narazie do jednego pokoju i łazienki dzieci. zdecydowalismy się na Parę, a że nie mielismy z nią wczesniej do czynienia to taka mała ilośc dla sprawdzenia koloru i wydajności. do łazienki dzieci jasnoszara będzie ok? dla przypomnienia-to ta łazienka zamówilismy też kafle do "salonu" (białe lappatto 60x60). mam dwa typy kafli do wiatrołapu, kuchni garderoby i schowka pod schody. jak sądziecie czy do kuchni do białych mebli w półmacie lepsze będą te ciemniejszy czy jaśniejsze? pod płytkami jest biała podłoga z płytek wybranych do salonu. aaa..jeszcze mi się przypomniało ze kominka który wybraliśmy nie pokazywałam. Edytowane 4 Maja 2013 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sliczny narozny kominek wybralas Wrocilam na pierwsza strone zeby zobaczyc rozklad pomieszczen i zastanawaim sie dlaczego nie chcesz dac jednego koloru plytek na calej powierzchni .Czemu chcesz wydzielac kolorystycznie kuchnie, salon itd ? Co bedzie w tym holu pomiedzy salonem a kuchnia? Chyba dalabym te jasniejsze plytki do kuchni bo te drugie wydaja sie bardzo ciemne (beda niepraktyczne) Z drugiej strony jesli bedzie czarny blat fajnie by sie to moglo komponowac W łazience szara farba jak najbardziej Jaki chcesz odcien-jasny? Zobacz sobie na jasny szary S1500N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.05.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 w Parze są jakieś inne oznaczenia kolorystyczne. do tej łazienki kupiłam kolor o nazwie The Silhuoette i numerze P5250-24 co do płytek-u nas nie bedzie tego holu. z wiatrołapu przechodzi sie do salonu, między wiatrołapem a kuchnią nie ma przejścia, wejście do kuchni przez salon. w salonie chcę jak najjasniejsze płytki. z kolei do kuchni jasnych nie cchę, bo teraz takie mam i się z nimi męczę plan jest taki ze w kuchni i pod schodami będa takie same (chyba te jasniejsze) a w wiatrołapie i garderobie te drugie (ciemniejsze). Na częsci salonu typowo rekreacyjnej -z kanapą, będą deski trójwarstowe. moze się to wydawać skomplkowane ale w rzeczywistosci takie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts