Moorela 04.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Czuszka, co to za wkład kominkowy?Tak sobie jeszcze patrzę... Kiedy montowałaś okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.05.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Czuszka, co to za wkład kominkowy? Tak sobie jeszcze patrzę... Kiedy montowałaś okna? wkład to Dragon 2B z firmy Unico, a okna były montowane rok temu na początku marca. Czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Bo widzę, że folię jeszcze nie zdarłaś, żebyś potem paznokciami nie skubała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 To teraz chyba kumam:yes: Czyli ta powierzchnia skad wychodza schody bedzie w bialych plytkach,kuchnia w ciemniejszych a caly salon w ktorym sa drzwi do gabinetu w drewnie? Moorelka ma racje-sprawdz sobie te okna.U nas tez tasma byla przyklejona ponad rok i o ile na zwyklych oknach zeszlo wszystko fajnie (dobra tasma byla ) to na oknie dachowym w lazience mialam spore problemy bo tasma sie w calosci zwulkanizowala i tak przywarla do ramy ze tylko specjalne plyny daly rade . Na szczescie to biale PVC ale nie wiem co by bylo przy moich "zwyklych" oknach zloty dab . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.05.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 To teraz chyba kumam:yes: Czyli ta powierzchnia skad wychodza schody bedzie w bialych plytkach,kuchnia w ciemniejszych a caly salon w ktorym sa drzwi do gabinetu w drewnie? Moorelka ma racje-sprawdz sobie te okna.U nas tez tasma byla przyklejona ponad rok i o ile na zwyklych oknach zeszlo wszystko fajnie (dobra tasma byla ) to na oknie dachowym w lazience mialam spore problemy bo tasma sie w calosci zwulkanizowala i tak przywarla do ramy ze tylko specjalne plyny daly rade . Na szczescie to biale PVC ale nie wiem co by bylo przy moich "zwyklych" oknach zloty dab . sprawdzilismy tasme na oknach-z zewnątrz oczywiście dawno odklejona a ta w środku tez łatwo odchodzi. co do płytek-to ma być własnie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 09.05.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 podłoga w jednym pokoju już jest - to deska lita z Castoramy, lakierowana, gotowa do położenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.05.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 podłoga w jednym pokoju już jest - to deska lita z Castoramy, lakierowana, gotowa do położenia. [ATTACH=CONFIG]188151[/ATTACH] Wow,piekna ta decha! Można wiedzić ile za m2?Czy to już jest jakichś gotowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 10.05.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 deska jest gotowa do położenia, lakierowana i ma kolor docelowy. kosztowała w Castoramie około 100 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 14.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zazdroszczę tego etapu Podłoga piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 dzięki ja też się cieszę ze już bliżej niz dalej. Kładzenie podłogi przyspieszyło. w tym tempie za 2 dni będzie koniec. a to wczorajsze fotki przedpokoju na pietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 14.05.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Bardzo ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czuszka, podłoga piękna. Wy macie grzejniki? Gdybym nie miała podlogowki, sama może bym się na nią pokusila. Plywajaca czy klejona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dzięki Moorela, deska jest klejona, to lite drewno, tylko lakierowane przed położeniem więc teraz juz nic z nią nie trzeba robić. na podłogówke sie nie nadaje. My na piętrze mamy kaloryfery (podłogówka tylko w łazienkach), a na parterze, gdzie podłogówka jest na całosci robimy kafle i deske trójwarstwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Fajna sprawa, a deskę warstwowa którą bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 podoba mi się ten Dąb miodowy który pokazałas u siebie ale jeszcze go na żywo nie widziałam. Będzie coś z Tarkettu-albo ten Dąb jak na żywo wygląda równie fajnie albo coś innego podobnego. W kazdym razie na pewno dąb.Widzę ze w innnych tematach tez idziemy łeb w łeb- kuchnia u nas dziś zaliczkowana i zamówione fronty, robimy biały półmat lakier. Blat tylko nie wybrany na 100%. Musimy już zamawiać sprzety do kuchni bo na sporo się czeka około 2-3 tygodni a na początku czerwca stolarz je musi mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czuszka, ale ten tarkett to są panele laminowane a nie deska warstwowa.Dlaczego wybrałaś lakierowane meble, myślisz, że faktycznie są trwalsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.05.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 aaa...panele....to kiszka, nic, szukam dalej w kazdym razie bedzie Tarkett, raczej 1-lamelowy. wybrałam lakierowane meble bo chciałam frezowane fronty, bezuchwytowe. W frontach w okleinie/folii chyba się nie da takich zrobić? poza tym wymysliłam sobie ze za jakiś czas jak będę chciała odnowić meble to wystarczy je przelakierować i będzie nówka. Szwagierka tak teraz zrobiła i jej meble ładnie wyglądają. natomiast okleinowane mam w pralni oraz szafy w sypialniach. Jednak koszty się liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A duża jest różnica między okleiną i lakierowanym frontem? róznica w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 22.05.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 mamy już podłogę na całym piętrze. Fajnie wyszło (tzn. nam sie podoba Pomalowane są też 2 pokoje i łazienki. Pokój dzieci No1 łazienka No1 łazienka No2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 22.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 mamy już podłogę na całym piętrze. Fajnie wyszło (tzn. nam sie podoba Pomalowane są też 2 pokoje i łazienki. Pokój dzieci No1 [ATTACH=CONFIG]191061[/ATTACH] łazienka No1 [ATTACH=CONFIG]191062[/ATTACH] łazienka No2 [ATTACH=CONFIG]191063[/ATTACH] cudownie!!!! przepięknie współgra kolor okien z podłogą. uwielbiam drewno i szarości. moje klimaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts