Remika2 24.05.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witaj czuszka:) zapowiada się wspaniale..... będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.05.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 dzięki dziewczyny za miłe słowa. Remiki, Twój domek jest dla mnie inspiracją więc zaglądaj i podpowiadaj! a wczoraj przyjechał kominek. stoi na docelowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.05.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Owocem dzisiejszego dnia jest nie tylko zmęczenie (poł dnia na budowie, drugie pół po sklepach wykończeniowych) ale też m.in.: - wymyte okno i drzwi balkonowe - wybór desek na parter - trójwarstwowy Tarkett dąb biały szczotkowany - wygląda tak, na fotce z płytką która bedzie na drugiej częsci parteru. Pasuje? jakby nie to jeszcze nie zapłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 27.05.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 kolejny pokój gotowy, pomalowany, tylko okna trzeba mu umyć. To będzie docelowo pokój Bartka, aktualnie wspólna sypialnia dzieci. narazie będą tam tylko białe łózka, biała komoda made by Ikea, zakupiłam też kolorowe lampki. szukam pomysłu na lampę i zasłony. a poza tym panowie stawiają kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czuszka, ale masz ładnie! Super, cieszę się bardzo. Gdzie zakupiłaś lampki? Podeślesz namiar? No i jaki jest plan na wykończenie kominka? Panele bardzo fajne i oczywiście, że pasują do płytek, nie ma co wymyślać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 27.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 lapmki zakupione tutaj http://www.cottonballlights.pl/ narazie jeszcze nie dotarły więc wrażeniami się nie dzielę a kominek będzie tylko (narazie albo docelowo) pomalowany grafitową farbą. muszę szybko wymyslić jak mają wyglądać szczeliny od kanałów bo w środę będą panowie chyba kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czuszka u Ciebie juz tak fajnie domowo Widze ze panowie od zabudowy kominka maja instrukcje fotograficzna na scianie Pa mietaj zeby zaizilowali Ci wszystkie sciany-u mnie gosc nie zrobil izolacji sciany kominowej i musze rozbirac zabudowe Ja tez poprosze o namiar na lampke kulkowa -gdzies kiedys bylo podawane ale nie bede gzrebac skoro jestes na biezaco Bardzo ladne zestawienie panelowo-plytkowe mimo ze ja gustyje w ciut cieplejszych odcieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czuszka jakie szczeliny ? Chodzi Ci o kratki wentylacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.05.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 namiar na kuleczki - post wyżej chodzi mi o kratki ale chce je takie wąskie a długie. gdzies widziałam u kogoś, muszę pogrzebać w dziennikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 U mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.05.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 U mnie tak! o takie własnie mi chodzi. ps. po wpadce z blatem już staram się nie wyrywać jak nie mam pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Czuszka, a gdzie planujesz TV? Na ścianie z drzwiami? Możesz zrobić zdjęcie kominka z większej odległości, tak, żeby było widać schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.05.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 tv będzie na ścianie kominkowej, na prawo od niego; jak dzis będę to postaram się cyknąć fotkę z większej odległosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.05.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No to czekam z niecierpliwością, bo mi kwestia umiejscowienia TV spokoju nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.05.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Eveline, czy taka fotka wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 28.05.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Czuszka zazdroszczę my daleko. Czy pokój nie jest za mały? Mi spędza on sen z powiek, moze mogłabys umieścić zdjęcie tak aby pokazać jego "wielkość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.05.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czuszka zazdroszczę my daleko. Czy pokój nie jest za mały? Mi spędza on sen z powiek, moze mogłabys umieścić zdjęcie tak aby pokazać jego "wielkość" cięzko będzie o zdjecie bo po pierwsze faktycznie ta częśc pokoju nie jest duża, po drugie wszedzie coś stoi a byłas w Kasjopei już wybudowanej? w ten sposób najlepiej ocenic gabaryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 29.05.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Nie, niestety nie, ale to i tak juz nic nie zmieni;) 2 sofy wejdą? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.05.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 dwie małe sofy powinny. tu więcej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.06.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 świeże fotki: dół posprzątany, wymiecienie zalegajacych budowlanych sprzetów i śmieci zaskutkowało przenosinami TV. kuchnia prawie przygotowana na przyjęcie mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts