Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasjopea czuszki i rodziny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Owocem dzisiejszego dnia jest nie tylko zmęczenie (poł dnia na budowie, drugie pół po sklepach wykończeniowych) ale też m.in.:

- wymyte okno i drzwi balkonowe

- wybór desek na parter - trójwarstwowy Tarkett dąb biały szczotkowany - wygląda tak, na fotce z płytką która bedzie na drugiej częsci parteru. Pasuje? jakby nie to jeszcze nie zapłacone.

DbCGncjyOjNRRQKGvB.jpg

kolejny pokój gotowy, pomalowany, tylko okna trzeba mu umyć.

To będzie docelowo pokój Bartka, aktualnie wspólna sypialnia dzieci.

hipnhhd2qFE54SCikB.jpg

narazie będą tam tylko białe łózka, biała komoda made by Ikea, zakupiłam też kolorowe lampki. szukam pomysłu na lampę i zasłony.

WOkjldKt2DUac3JzEB.jpg

a poza tym panowie stawiają kominek. Bju2DEBCUD99JB8jNB.jpg

lapmki zakupione tutaj

http://www.cottonballlights.pl/

narazie jeszcze nie dotarły więc wrażeniami się nie dzielę :-)

a kominek będzie tylko (narazie albo docelowo) pomalowany grafitową farbą. muszę szybko wymyslić jak mają wyglądać szczeliny od kanałów bo w środę będą panowie chyba kończyć.

Czuszka u Ciebie juz tak fajnie domowo :yes: Widze ze panowie od zabudowy kominka maja instrukcje fotograficzna na scianie ;) Pa mietaj zeby zaizilowali Ci wszystkie sciany-u mnie gosc nie zrobil izolacji sciany kominowej i musze rozbirac zabudowe :(

Ja tez poprosze o namiar na lampke kulkowa -gdzies kiedys bylo podawane ale nie bede gzrebac skoro jestes na biezaco :D

Bardzo ladne zestawienie panelowo-plytkowe mimo ze ja gustyje w ciut cieplejszych odcieniach :D

Czuszka zazdroszczę ;) my daleko. Czy pokój nie jest za mały? Mi spędza on sen z powiek, moze mogłabys umieścić zdjęcie tak aby pokazać jego "wielkość" :)

cięzko będzie o zdjecie bo po pierwsze faktycznie ta częśc pokoju nie jest duża, po drugie wszedzie coś stoi :-)

a byłas w Kasjopei już wybudowanej? w ten sposób najlepiej ocenic gabaryty.