nielot2 19.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przekopałem trochę stron www, podzwoniłem do kilku firm, w tym głównego dystrybutora IMOLI na woj łódzkie (Cermag) i nigdzie nie ma tych płytek na stanie. Najbardziej interesuje nas kolor szary i biały. Może wiecie gdzie można je zobaczyć w Łodzi lub wiecie, w jakim sklepie w internecie można by kupić 1 kafelek żeby zobaczyć to na żywo. A może ktoś z Was ma takowe u siebie, u znajomych i może coś o nich powiedzieć a najlepiej cyknąć jakieś zdjęcia. Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 20.07.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No cóż..... Pomocni to za bardzo nie byliście Na szczęście mieszkam w cywilizowanym kraju (UK) i pierwszy sklep internetowy z brzegu zaproponował mi bezpłatne przesłanie próbek każdego kafla jaki mnie interesuje. Wczoraj zamówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts