GoniaM 06.05.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Chcę zamontować grzejniki płytowe, tylko nie wiem czy lepsze są stalowe, czy aluminiowe? /instalacja miedziana/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 06.05.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Przy instalacji z miedzi grzejniki nie powinny być aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 06.05.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Teoria głosi, że należy stosować przekładki izolacyjne pomiędzy elementami miedzianymi i aluminiowymi. Teoria nie głosi, że czynnik grzewczy, czyli woda - sama w sobie jest przewodnikiem. Ja dla spokoju sumienia stosuję tylko miedź i stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 06.05.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts