Annonymous 19.07.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam mam problem ponieważ podczas budowy dachu który prowadzi firma , dach był źle zabezpieczony przed deszczem a kiedy deszcz spadł zalało całe pietro i są pewne szkody w domu. I tu nasuwa sie moje pytanie czy za to odpowiada firma która buduje ten dach czy ja ? kto powinien to zabezpieczyć ? bo chyba skoro wynajmuje firme to ona powinna się tym zająć czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 19.07.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 sam sobie odpowiedziałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 19.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Proszę dokładnie opisać przypadek. i dodać fotki Jest to remont starego dachu, nowa budowa,jakie szkody i jaki etap prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.07.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jak remont dachu to firma! Jak dom w budowie to nie ma żadnych szkód co nie oznacza, że budowy nie warto ubezpieczyć! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts