yendrek3 03.12.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witam, Czy ktoś z Was wykonywał taras w WPC ? Jak się to użytkuje ? Jesteście zadowoleni ? I ile realnie trzeba za 1m kw zapłacić ? ja wlasnie jestem w trakcie, cena systemu wyszla mi ok 170zl/m2 i robie go samemu. Musze przyznac jednak ze bardzo pracochlonny, niby klipsi wkrety ale zeby wypoziomowac legary tak zeby deska pozniej byla prosto to naprawde trzeba sie narobic. jak skoncze do moze wrzuce zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 03.12.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja wlasnie jestem w trakcie, cena systemu wyszla mi ok 170zl/m2 i robie go samemu. Musze przyznac jednak ze bardzo pracochlonny, niby klipsi wkrety ale zeby wypoziomowac legary tak zeby deska pozniej byla prosto to naprawde trzeba sie narobic. jak skoncze do moze wrzuce zdjecia jakiego producenta masz deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.12.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 jakiego producenta masz deski ? TerraDeck.pl, znalazlem na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balusek 09.12.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 jeśli chodzi o taras to ja uważam, że też bardzo ważne są dobrze dobrane do stylu balustrady także jeśli poszukujecie wytrzymałych balustrad ze stali nierdzewnej, które posłużą na wiele lat, to polecam sklep systemy balustrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.12.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jakiś spamerski tydzień na forum? Do modrzewia nierdzewka jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts