julek85 19.07.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mam dylemat gdzie pojechać. Mam do wyboru dwa miejsca Kołobrzeg albo Zakopane. Gdzie będzie teraz mniej tłoczno? W górach czy nad morzem? Ja osobiście wolę morze ale dziewczyna woli góry i mam teraz taki dylemat. A nie chcę się z nią kłócić. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 19.07.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mam dylemat gdzie pojechać. Mam do wyboru dwa miejsca Kołobrzeg albo Zakopane. Gdzie będzie teraz mniej tłoczno? W górach czy nad morzem? Ja osobiście wolę morze ale dziewczyna woli góry i mam teraz taki dylemat. A nie chcę się z nią kłócić. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Proponuję chorwację, będąc razem i w jednym miejscu będziecie mieli oboje to co lubicie. Na dodatek w tej samej cenie a może i trochę taniej niż u nas, nie licząc kosztów dojazdu. I pogoda pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 20.07.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Popieram. Albo Chorwacja (Makarska) - są i góry i morze. Ewentualnie Krym - też i góry i morze... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 20.07.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Mówią że góry to aktywny wypoczynek a morze to plaża i kocyk. Ale nad morzem też można aktywnie wypocząć.W Kołobrzegu na pewno jest kilka miejsc do zwiedzania - więc spacer też jest.Latem na pewno kilka imprez kulturalnych, teatr kino a w Zakopanym to tak różnie.Więc sądzę że i aktywnie i kulturalnie można wypocząć.Ja osobiście juz od kilku lat jeżdżę nad może. Bardzo lubię szum morza i fale a dla aktywności fizycznej to codzienny poranny bieg i wieczorna siłownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_k 31.08.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Popieram przedmówców odnośnie wyboru na urlop Chorwacji. A jeśli ktoś wyjątkowo lubi zwiedzać, to może na przykład jechać na objazdówkę itaki o nazwie chorwacka lista przebojów, bo podobno ma bardzo fajny program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 31.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 W górach dzisiaj śnieg spadł to ja bym wolał góry, zresztą pogoda nad morze nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 25.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ja polecam Dąbki , ale to dla tych co chcą jechać do spokojnej i nie drogiej miejscowości dla rodzin z dziećmi miejsce super morze i jezioro w jednym , super plaża , szeroka i nie zatłoczona , brak pijanej młodzieży , nie jest drogo , mozna sensownie zjeść i nie drogo , nie zrujnuje budzetu duża ilość rzeczy do zwiedzenia w okolicy , ścieżki rowerowe polecam wziąść rowery dla aktywnych surfing , kite , konie , kajaki , żaglówki .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts