pesce 09.11.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jak zwykle wszystko mi się bardzo podoba Białe meble to moje must have w przyszłym domu a IKEA rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A my dziś byliśmy cali uśmiechnięci bo odpaliliśmy nasz kominek na chwilę, jutro może będzie można palić pan ma zalać wodą ,synuś stwierdził ,że lepsze niż telewizor .Fajne te mebelki prawie Stat .Ja ci powie ,że my nikogo nie wpuszczamy ,hydraulik ,no i mój tata mama moja była jakoś z początkiem września postanowiliśmy ,że dopiero jak się przeprowadzimy czyli będzie jako tako a po 2 nie chcę słuchać komentarzy bo bez dodatków to przecież troszkę inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 09.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Łazienki lili masz ekstra...waganckie Nie zdecydowałbym się na taki szał w kolorach. Ciekaw jestem czy to się może "opatrzyć"!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ta szalona,kolorowa łazienka od zawsze mi się podobała.A kuchnię masz taką elegancką,już pewnie niebawem wprowadzicie się do nowego domku.Już nie mogę się doczekać efektów całej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 14.11.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam ! Lekki szok wywołuje nasza kolorowa łazienka na wszystkich odwiedzających, ba nawet jak ja pierwszy raz wchodziłam do wypłytkowanego pomieszczenia to troszkę mnie wycofało, chociaz byłam przygotowana na takie doznanie. Więc rozumiem jakie pierwsze wrazenie można mieć, ale teraz im dłużej tam przebywam { podczas malowania} tym bardziej mi się podoba. A czy się opaczy pewnie jak każda, ale mamy tę przewagę,że nie mamy żadnych wzorków, które można by dopasować do danego stylu przypadającego na określone lata- będzie ponad czasowa- chyba?!Dzięki za pozytywne opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 16.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Hej,widzę że Wy już na ostatniej prostej, my jeszcze ze dwa okrążenia za Wami... Mam wrażenie, że u nas wszystko jest inaczej niż miało być, a efekt końcowy daleki od pierwotnych założeń. Też tak masz?Zaintrygowałaś mnie tymi mebelkami do pokoju córki, widziałaś je na żywo? Znalazłam tę firmę w necie, ale nie widzę cennika. Potrzebuję białe łóżko, biurko i jakiś regał na zabawki/książki.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.11.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 LILI fajne mebelki dla córy wybrałaś.Ja ostatnio nie mam czasu dobrze popracować na budowie wieczorkami jak nie zebranie to przedstawienie w którym biorą udział moje dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 18.11.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Renatko! Sama nie wiem co lepsze, czy nowe mieszanie czy wystepy pociech- chyba bardziej dumna to z dzieciaków.. no nie!!!I łza się w oku zakręci, jednym słowem wspaniałe doznania. A domek poczeka, nie wyjścia! Klesio!U mnie z efektem koncowym jest troszkę innaczej. Czasami sama nie moge się nadziwić na jakie wypasy sobie pozwoliłam. A efekt - to różnie raz lepiej raz całkiem innaczej niż pierwotnie miało być, ale i tak jestem dumna z mojego domku. a już z męża to tak bardzo, że skali brak. Jeśli chodzi o mebelki to widziałam je na żywca. I tylko w wersji bielonej zrobiły na mnie takie wrażenie,że już nie jezdziłam po innych sklepach. Co do ceny to np. za szafę 185x110x56 z wieszakiem w środku zawołali 1590pln. Postanowiliśmy zainwestować w dobrej jakości meble, które nie byłyby za dziecinne i wytrzymały na baaardzo długo. Bardzo dobrze wpisują się w stylistykę teraz modnych mebelków dla pociech prezentowanych u naszych forumowiczek. Mam nadzieję,że pomogłam. Widziałam też na miejscu białą komodę, ale wyglądała dość sztucznie. Polecam bardzo ten kolor, który wybrałam{ u nich na próbniku w sklepie nr 16.} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 LILI Pewnie ,że duma rozpiera jak się dzieciaka widzi i nauczyciel chwali ,córa ostatnio brała udział w przedstawieniu ,śpiewała w Chórku pieśnie patryjotyczne .Dziś udało mi się być troszę z M rano bo szedł do pracy na 14 wieszaliśmy górne szafki w kuchni oraz paliliśmy w kominku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jest już konkretny termin na przeprowadzkę. Zapowiada się bardzo wyczerpujący Weekend Mikołajkowy. Kurcze, przeczytałam Weekend Majowy i zaczęłam się zastanawiać co Wy jeszcze chcecie do maja tam robić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Lili to wprowadzasz się tydzień po nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 24.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Oj dziewczyny, ale fajowo, że już przeprowadzki tuz tuż Lili opiniamiinnych sie nie przejmuj Łazienka fajna, oryginalna I to właśnie Wam ma sie podobać a nie znajomym. A rano jaki zastrzyk energii bedziecie dostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 25.11.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Tak, tak kochane laseczki to już teraz. Trwa dopieszczanie szczegółów, montaż duperelek typu oświetlenie itp, sprzątanie i oczekiwanie na zamówione mebelki. Niestety nikt się nie zgłośił po nasze obecne lokum, więc z kasą krucho.za to nikt nas nie wygania więc możemy przeciągać przeprowadzkę..... ale napewno nie do maja . Pozdrawiam Was gorąco!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Lili pokój córki zapowiada się REWELACYJNIE:) Wielkie gratulacje:) Zaglądam regularnie do Twojego dziennika i trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę i szybkie znalezienie kupca na mieszkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oj lili dawno mnie nie było, oj dawano- aż wstyd, bo wy już na prostej przed metą!!!! SUPER!!!! bardzo podoba mi się kuchnia z czarnym sprzętem, drzwi,podłoga w salonie-bardzo moje klimaty!!!! a wiatrołap- bardzo nietuzinkowy pomysł! I ja życzę bezproblemowej przeprowadzki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 29.11.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witeczka! No właśnie Marta kiedy to ostatnio mnie odwiedziłaś, ale rozumiem po przeprowadzce napięcie i chęci do forumowego pisania opadają. faktycznie trochę tu i ówdzie poszalałam, ale dodatki z pewnością uspokoją niektóre pomieszczenia, zaś w innych właśnie dodatkami dam czadu. Trzymajcie kciuki za przenosiny i pierwszą noc na nowym, a sobota juz tuż, tuż..... A ja taka nieprzygotowana, jeszcze nic nie spakowane, kartonów brak, chęci brak, czasu brak, a do pracy trzeba chodzić. Trzeba się jednak jakoś ogarnąć. Niestety będzie przerwa w eterze po przeprowadzce, bo ani tv, ani netu jeszcze nie załatwiliśmy.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Lili, trzymam kciuki i mam nadzieję, że szybko będziesz mieć internet, no i podzielisz się kolejnymi zdjęciami. Przy okazji mam pytanie: jak malujecie pokoje na poddaszu? czy skosy zaliczane są do sufitów i malowane na biało albo jakąś jaśniejszą farbą? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 01.12.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Klesia! Zdecydowanie skosy tak jak sufit,czyli na biało. Nie chciałam uzyskać efektu opadającej na głowę czapy i powiem że moje pokoje na poddaszu sprawiają wrażenie znacznie większych niż są w rzeczywistości. A wogóle cały domek w środku sprawia wrażenie większego niż jest, już ktróraś z kolei osoba daje mu ok 130m2. Oby tego wrażenia nie zepsuć gratami. Nowe zdjątka dziś w dzienniku zapraszam.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 01.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Lili , wciąż jestem pod wrażeniem. Fajnie Ci idzie. Zazdroszczę Ci tych emocji przeprowadzkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 11.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ślicznie urządziłaś pokoje,łazienki,kuchnię brawo.,Teraz tylko się wprowadzać i cieszyć nowym domkiem.U mnie też było kupe roboty,malowanie i małe remonty,po trzech latach musieliśmy już odświeżyć ściany,bo wyglądały strasznie,Ale jestem zadowolona,wszędzie czysto i nowo he he, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts