nazwa12 24.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam dawno mnie nie było pozdrawiam i czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Lili cieszę się, że dobrze wam się mieszka Czekam na na nowe fotki! A co do braków- to kto ich nie ma? ja nadal bez pełnoekranowego lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Lili cześć i spóźnione gratulacje z okazji przeprowadzki:) Cieszę się, ze wszystko sprawnie poszło i oby tak dalej:) Śliczna ta Wasza kuchnia, wiadomo - jesne najlepsze, hehe:) Pokażesz resztę domku? salon i ten szałowy przedpokój? Piszesz o ogródku - zaczynasz juz planować? Nie mogę się doczekać, co wymyślisz:) pozdrawiam jeszcze ze starych śmieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 26.02.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witeczka dziewczyny! Dzięki ogromne za gratulki, Wam też się należą. I tym wprowadzonym i tym które już tuż tuż będą na nowym. Pogoniona troszkę przez Was m.inn. zapodałam dziś parę takich zajawek domku wew. Co do ogrodu to trzeba juz poważnie myśleć o jego rozplanowaniu. Jak tylko się ociepli na dobre, wyrównujemy teren, wykaszamy chwasty i sadzimy drzewa, krzaczory, piaskownicę, hustawkę. I trzeba przygotować miejscówkę dla nowego lokatora- piesa. Myślę o porządnym kojcu z konkretnym wybiegiem no i myślę jeszcze o modelu piesa. Osobiście boję się dużych egzemplarzy, ale małego na dworze trochę szkoda. Może poradzicie coś w tej kwesti bo ta inwestycja to dobiero w wakację.Mój M zakochany jest w " szariku". Pozdrawiam. Renata jak tam Twoje schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 26.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pięknie Lilli bardzo mi się podoba. Tylko chyba coś kiepsko widzę bo mi się wydaje, ze w kuchni zegar wisi nad lampą A przyroda za oknem miodzio Poza tym widać że w domku ktoś mieszka. Ja postuluję za większą ilością zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.02.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Lili schody pewnie się robią w sobotę będzie 3 tygodnie jak pan ,przyjechał posprawdzać nasze szablony i wymiary ,prawdopodobnie będą za 2 tygodnie ,więc jeszcze troszkę już się cieszę . Fajnie wam to wszystko wyszło ,schody naprawdę fajnie wam wyszły ,wiatrołap fajny bardzo mi się podoba ,pokój córy też, kolory które u mnie lubi cała rodzinka.Mam taką lampę jak twoja córa tylko ja pomarańczową kupiłam w LM na wyprzedaży za 20 zł .My też planujemy pieska będzie albo Lablador albo wilczór ,córa chce Yorka na którego sama zbiera .Mamy kota i świnkę morską .U mnie wkońcu od 1,5 tyg jest lustro w holu i jestem przeszczęśliwa ,że wkońcu go mam ,braki co tak braki ja też jak Marta mam braki co mc coś dokupuję w tym np,kupiłam kolejny garnek i patelnię na indukcję ,pierdołki do kuchni pojemnik z napisem Tea na kakao taki fajny słój i na ciasteczka z tej samej serii ,półkę nad kanapę do salonu a ile bym jeszcze chciała, ale kaska, ale powoli damy kobietki radę . Edytowane 5 Marca 2012 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 29.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No nareszcie jakieś fotki,nadal uważam że domek świetny,w domku super urządzone. A co do piesa to ja też marzę o wilku,ale musisz mieć porządne ogrodzenie,a ja na razie nie mam.Pomyślę na wiosnę.bo tylko się zrobi ciepło będziemy powoli działali na placu,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jezu długo mnie tu nie było a Wy już mieszkacie i piękny domek urzadziliście - GRATULUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.04.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziekuję Laseczki za życzonka. Pozdrawiam wiosennie, poświątecznie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lili ja nie wiem jak to zrobiliście ale Wasz dom NAPRAWDĘ wydaje się dużo większy niż piszesz:) Może nas trochę wkręcasz, co?? Pokój córki świetny!! I schody mi się podobają, a fakt że SAMI je zamontowaliście jeszcze podnosi ich wartość... I bądź częściej - zakładanie ogrodu też nas interesuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.04.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Lukarna! A jakże mnie też temat ogrodu bardzo interesuje zwłaszcza,że znowu będziemy bardzo ograniczeni finasami. A chciałabym lawendę,wrzos, trochę takich krzaczków kólek i w sumie dużo iglaków może jakieś ozdobne trawy. To plan na front. A z tyłu to mąż ma swój plan- owocowe drzewka,krzaczki. Buszuję trochę w temacie ogrodów, chociaż na razie bardziej walory estetyczne dominują nad fachową wiedzą, muszę to zmienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hej lili na temat ramek się nie wypowiem bo w jadalni mam czarne z jyska metalowe na klatkę kupiłam czarne w Lm czekają aż schody będą gotowe na razie M przygotował betony i działa na zewnątrz murek oporowy pod część tarasu i robimy schody zewnętrzne z kostki i nadsypujemy teren a żeby skończyć nadsypywanie to muszą być schody ,ale też planuję lawendę z przodu ,wsadziłam już trzmieliny ,tawułki takie najniższe ,2 róże pnącze i pergole ,wierzbę bazię planuję jeszcze modrzewia na pniu i krokusy ,pierwiosnki ,żeby wiosną było na froncie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 20.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hej, ja w temacie ramkowym: tylko czarne i to w rożnych formatach. Wiadomo galerie zdjęć lubią ewoluować więc czarny będzie świetnie wyglądał i zawsze dokupisz w takim kolorze.. Osobiście mam narazie czarne ribby ale bardzo podobają mi się mieszane style i rozmiary ale w jednym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 22.04.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam niedzielnie,ale cudna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 23.04.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam! Renatko!Świetnie że już "wyszliście" z domu z robotami. Jak się już człowiek środkiem nacieszy to zaczyna zuważać braki wokoło. Jako że jesteś w temacie sadzenia lekko do przodu { z wiedzą na pewno} będę się Ciebie doradzać i podpatrywać Twoje kroki. Trzmieliny, tawułki powiadasz że już masz a bardzo wymagające są to gatunki. Dla mnie warianty tylko dla leniwych o dwóch lewych rączętach, nawet czterech.Pozdrawiam. Pesce!Dzięki za Twój odważny głos w sprawie ramek. Muszę przyznać,że rozmyślałam ostatnio o czarnych ale wydało mi się to nazbyt odważne , ale z biegiem czasu myślę że to będzie TO. Różne style i formaty- naprawdę good idea.Po zrealizowaniu na pewno obstykam to i owo.Pozdrawiam. Nazwa12! A poczzekaj na to co się ma dziać po niedzieli- istne szaleństwo- 26-28C. LATOPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.04.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Lili tawuły i trzmielina czy irga to prawie bezobsługowe ,przycinanie tylko na jesień ,u moich dzieci są przy szkole wiosną na pikniku rodzinnym oplewione potem pan kosi kosiarką koło nich i na jesień przycinamy a tawułki są śliczne i różnorodne ja mam na razie 3 gatunki taką kwitnącą na biało takie niziutkie i princess.A na zewnątrz wyszliśmy bo ciężko siedzieć w domu jak pogoda ładna a schody czekają ,ale zewnętrzne może będą jutro gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 14.07.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam wszystkich po wakacjach. Tak tak u nas juz po.Ale pozostałym forumowiczom życzymy udanych wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 14.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Normalnie chyba pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego w stosunku do obcej osoby. Czytałam właśnie kolejne wpisy wątku domów za 200 tys. i myślę: a dawno nie było tej dziewczyny z Częstochowy. Spoglądam na pocztę a tu powiadomienie o wpisie w Twoim DB. Normalnie telepatia ) MOże datego , ze jestem całkiem niedaleko Ciebie (jakies 100 km). Fajowsko, ze udał się wypad na Chorwację. My planujemy w przyszłym roku (pierwszy raz). Więc bardzo chętnie skorzystam ze wskazówek i porad. MOze zdjęcia z wakacji warto oprawic? Czekam na galerię na ścianie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts