lili07 10.06.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Netka! Mówisz i masz. Cena przęsła to żadna tajemnica, ba nawet podam ci ich stronę- http://www.ogrodzenia.mirmar.pl z moich okolic. Montaż -25zł za przęsło, a przęsło 75pln jeśli dobrze pamiętam. Ogólnie jest to chyba najtańsza wersja w miare pożądnego ogrodzenia. U nas boki będą jak na fotce 1 tylko z podstawą z fotki2- cegiełkę mam na myśli. A front pójdzie jak na fotce 2 tyle tylko,że jako wypełnienie to wstawiamy tam swoje dechy- w poziomie.Takie mega duże dwie płyty o grubości 4cm i szer.40cm. takie tam małe machnium,machnium. Widac u nas nic nie może być bez kombinacji. Montaż tego wszystkiego już z początkiem lipca,więc już tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Lili cześć kochana popieram dziewczyny TY masz być zadowolona i nikt więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.06.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dorbenko! Renia! i jeszcze raz Netko! Bardzo Wam dziękuję za takie zainteresowanie. Oczywiście wszystkie za i przeciw biorę pod uwagę.Bardzo mnie dziwi { sama nie wiem czemu},że uważacie bryłę mojego domku za nowoczesną, być może dlatego że macie otwarte umysły. Ja nigdy tak na ten temat nie spojrzałam. Wszyscy { czyt. osoby 3 z rodziny} widzą raczej stodołę i to na dodatek spieprzoną bo jak się wszędzie przyjęło powinno być okno na froncie- a tu katastrofa. Dlatego już od początku mamy pod górkę z komentarzami,więc dalej idziemy własnymi ścieszkami. Co nie oznacza, że nie słucham, bo słucham uważnie ale nie wszystkim się przejmuję.Co do komody w wersji super nowoczesnej widzę dużo zdań przeciw,więc może faktycznie lekko ją złagodzę. Ale z drugiej strony nie chciałabym mieć podobnej komody w salonie do mebli kuchennych. Jeszcze pomyślimy. Może znajdę jeszcze inne ispiry i się laski wypowiecie.Renia dobrze prawisz,że taki zagłówek będzie problematyczny pod względem kurzu,ale od czegoś mam odkurzacz. W sumie nie przewiduję u mnie dywanów,więc chociaż przy tym odpalę maszynę. No po prostu już od dawien dawna marzył mi się taki patchworkowy zagłówek. na ra dobre duszyczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.06.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tom Borko! To ja również Was popieram.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Lili oko od fontu oh zawsze nr 1 w mówiłam do męza jak szukał projektu podobnego do rododendronów musiała być kuchenne okno od frontu bo teraz tak mam a dużo czasu spędzam w kuchni i mogę sobie obserwować dzieciaki jak jeżdżą na rowerech itp i co i nie mam ,długo miałam pretensje chciałam kuchnie przenosić do gabinetu ale za daleko do jadalni i salonu i musiałam się z tym pogodzić moje serce koi widok na las z kuchni .Ja mam bzika na punkcje zbieraczy kurzu bo córa alergik właśnie od 3 dni kicha ,smarka ,odkurzam codziennie i ścieram kurz ,dlatego w nowym domku będą tylko chodniczki które można prać w pralce .Mebelki z których kurz można ściereczką ściagnąć .Taki patworki super jest na pled no ale cena pewnie kupię jakąś gładką w Sklapie na I . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.06.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No prosze ja tu miałam myśl zeby wpaść rewizyta i ku mojemu zaskoczeniu de ja vu - ja tuz juz bylam, cichaczem:)Nie ma co - dom bardzo rozsądny, bryła, rozplanowanie i takie rozsadne podejscie do tematu sie wlasnie chwali.Dom ma byc dla Was w sam raz, nie dla rodziny i sasiadow! A widze ze wlasnie Ty nim zyjesz i jest wlasnie skrojony na Wasza miare PS. ogniochromy na dachu- fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.06.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Renatko! Ja zdrowotnych problemów nie mam, współczuję pociechom Twoim.Natomiast aktualnie mam ciemne meble i każdego dnia trzeba tą ścierą przejechać. Dlatego w domku planuję białe i każdy inny kolor w jasnej tonacji. A wogóle to ograniczam się z meblami do min. typ.komoda,półki. Lecimy w szafy. A sklep na I również odwiedzę, ale bliżej przeprowadzki i jak kasy starczy na tego typu duperele. Kosztowne duperele, ale za to jak oko cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.06.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 MusiSięUdać! Witam serdecznie w moich skromnych pod każdym względem progach. Tak,tak ogniomury nam też się podobają. Taka kropka nad I całego dachu. A przy tym koszty dachu niższe. HI HI HI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.06.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No ogniomury nie ogniochromy, zawsze mi sie to myli jak lewa z prawa i she z he:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 10.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Napisałam już u mnie o ogrodzeniu. Wasze takie reprezentacyjne bedzie, z drewnem...Nasze ma spełniać funkcję czysto praktyczną-osłaniać przed śniegiem z pola, wiatrem, zielskiem, zwierzętami pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.06.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) podoba się wam taka ława http://images47.fotosik.pl/922/2612027c403a1810med.jpg zastanawiam się też nad taką tylko ciemną i zamiast szyby jest blat drewniany. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.06.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 o taka narożnik będzie chyba ciemy brąz więc by pasował i mniej łapek było by widać http://images46.fotosik.pl/869/48ce4d2a8492a8b3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.06.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Renatko! A i owszem podoba się. Oglądałam na żywca i całkiem,całkiem niezłe. Jeśli pierwsza to faktycznie bez szyby, bo nie tylko paluchy widać ale i bałaganik w koszyczkach. A koszyczki jak najbardziej przydatne. Tu gazetka, tam pilocik i wszystko pochowane. Do siebie wybrałabym tę drugą ale w kolorze tej pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 13.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 podoba się wam taka waga ława .. A gdzie w niej ta waga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 13.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Lili- przepraszam za zabazgranie dziennika - juz się grzecznie przenoszę Tylko bez szaleństw, hehe - no powtarzaś to se można, i tak wychodzi inaczej.. Zła jestem, bo wtopiliśmy wczoraj dodatkowe 2k na fanaberie mojego m. Ale za Was trzymam kciuki - dodatkowy sponsor-to dopiero fart:) czyżby totto-lotto, hehe? A taras zapowiada się baaaardzo fajnie - trochę bałam się tej betonowej kostki z Twojego opisu, ale ta jest bardzo ładna. Tylko nie widzę jeszcze jakoś tych niebieskich czy granatowych palisad.. więc jak będzie gotowe poproszę o foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.06.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dorbenko! Ok, nie gniewaju się. Bez stresa. Odp.poszła w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Lili mamy identyczną kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Lili- przepraszam za zabazgranie dziennika - juz się grzecznie przenoszę Tylko bez szaleństw, hehe - no powtarzaś to se można, i tak wychodzi inaczej.. Zła jestem, bo wtopiliśmy wczoraj dodatkowe 2k na fanaberie mojego m. Ale za Was trzymam kciuki - dodatkowy sponsor-to dopiero fart:) czyżby totto-lotto, hehe? A taras zapowiada się baaaardzo fajnie - trochę bałam się tej betonowej kostki z Twojego opisu, ale ta jest bardzo ładna. Tylko nie widzę jeszcze jakoś tych niebieskich czy granatowych palisad.. więc jak będzie gotowe poproszę o foto:) Dorotko przejęzyczenie ostatnio waga chodzi mi po głowie bo chcę zrzucić troszę kg i siędzę na forum dietkowym ,Efekt tygodniowy 2 kg i to dla tego tak się ucieszyłąm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 14.06.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Lili, ja juz Ci pisałam, że Twój dom z zewnatrz idzie mi w klimaty wsi francuskiej... zadna tam nowoczesność. Na polskich wsiach jest mnóstwo domów bez okapników. Łóżko z zagłówkiem jak najbardziej mi sie podoba. Takie patchworkowe jest super. Sama bym cos takiego sobie sprawiła. Jak znajsziesz jakąś firmę, która robi takie bajery i nie zdziera za bardzo, to daj znać. Renia, ławy świetne, ja będę szukała czegos podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 14.06.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Agi! Te bajery patchworkowe to ja mam na myśli samoróbkę, ale w wersji jak poniżej. Pokazywali w TV i w sumie to prosta sprawa tylko szywacza tapicerskiego potrzeba profesjonalnego, a reszta to płyta x 2, klej, gąbka no i oczywiście materiał.pok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts