lili07 14.06.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tom Borko! To koniecznie pokaż Twoje cudo. Czekam niecierpliwie acz wytrwale. Hi, Hi ,Hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ok, jak pojadę na działencię to obfocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 zszywacz tapicerski posiadam Zresztą coś ala zagłówek planuję zrobic samodzielnie do pokoju syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 powodzenia życzę, na pewno Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 17.06.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Agi! Te bajery patchworkowe to ja mam na myśli samoróbkę, ale w wersji jak poniżej. Pokazywali w TV i w sumie to prosta sprawa tylko szywacza tapicerskiego potrzeba profesjonalnego, a reszta to płyta x 2, klej, gąbka no i oczywiście materiał. Lili ciagle zaglądamdo Ciebie, aby popatrzeć sobie na ten zagłówek Podoba mi sie strasznie W końcu zapisałam sobie to zdjęcie na kompie. Mam już gąbkę, płyta też się znajdzie Pozostało mi szukać odpowiednich materiałów i guzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 piękne te inspirki do pokoju córeczki mi najbardziej przypadło do gustu drzewo i te " zielonki" są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 19.06.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Piękny pokoik będzie miała córcia-super kolorki i jeszcze to drzewo! A mogę zamówić do siebie takiego malarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Bardzo ładnie wyszła Wam ta kostka na tarasie. Sami też taką planujemy. A pokoik córci będzie bajkowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.06.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Dzięki, dzięki dziewczyny! Taras ponoć prezentuje się bardzo fachowo. Zaglądające do nas kolejne ekipy gratulują nam tak dokładnych kostkarzy. A teraz to już jesteśmy za połową i to dopiero fajnie się prezentuje. Drzewo wypatrzyłam na inspiracjach liroya i tam też laska sama to malowała. A nasz artysta jest po szkole plastycznej i to zadanie to dla niego pikuś. Mam nadzieję,że czasowy będzie. Agi! Właśnie wybieram się po materiał na nasz zagłówek. Myślę,że 4 do 5 różnych będzie w sam raz. Jeśli zrobisz wcześniej niż ja koniecznie podaj instrukcję i foto dzieła. U nas wersja bez guzika. Pozdrawaim laseczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 20.06.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witaj lili, tarasik pierwsza klasa, tak mi się pspodobała ta kostka, że też taką chcę, ja od początku chciałam granit, ale bałam się trozkę ceny, a Ty znalzałaś dość korzystnie, bo słyszałam że sam w sobie nie jest drogi tylko nie każdemu chce się bawić w układanie, więc robocizna jest droga, a nam będzie układał teść, który się zgodził na ten wymysł. Pięknie Wam to wyszło!!!!Pokoik córki zapowiad się bajecznie! Tak trzymać. A domek większy to dobrze, na mniejszy byście tyle samo wydali, tak to już jest;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.06.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Lili-na ogrzewanie podłogowe dajecie styro? My kładliśmy styropian na dole 2x5cm i na to podłogówka a na podłogówkę od razu przyjdzie wylewka(czy coś zrobiliśmy zle?)Na górze natomiast przyszedł styro 4cm. podłogówka i wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ulciam u mnie też styro pod podłogówką a nie nad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 21.06.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Laseczki kochane! Dzięki za czujność. Ale my nie mamy podłogówki N I G D Z I E- niestety. Only kaloryferosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 21.06.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No a to c.o. to miałam namyśli rurki do kaloryferosów właśnie. Chyba coś namotałam. Następnym razem będzie jaśniej opisane. Ale mimo wszystko to fajnie, że jesteście czujne. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 21.06.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 To co innego ,czyli nie popełniłam gafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 21.06.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ula! No ja myślę,że nic nie pofikałaś.Ale czujność przede wszystkim:wiggle: Agi! Mam jeszcze fotki innych zagłówków do samodzielnego wykonania. Chociaż ja już się obkupiłam{ materiałowo} i robię z trzech kolorów w wersji patchworkowej.No dobra kiedyś tam zrobię- bliżej przeprowadzki chyba. Ale może Wy dziewczyny skorzystacie.zagł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Lili a nie dajecie pomiedzy styropian i sciane takiej taśmy do dylatacji z takiej pianki jakby? Nam pan powiedział, ze trzeba i musiałam demontowac styro na całej prawie górze (własnie kończę układać) Zagłówki - bomba!! czekam, az pokażesz te swoje rękodzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Lili ta inspiracja beżowa (lniana ) połączona z drewnem piękna .A mi mój mąż rozwalił koncepcje przyzdobienia okien w salonie i jadalni ,miały być firano zasłony rano przez cały dzień miały być upinane na boki a wieczorkiem puszczane luźno ,żeby troszkę przysłonić się a mój M powiedział jak to to trzeba rolety (a ja nie chcę rolet)no bo wiesz kochanie licze na małe co nieco przy konimku z lampką wina .Chciałam coś takiego http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80070763Chodź pierwsza moja myśl to były zielone zasłony lniane . Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 26.06.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dorbenko! A i owszem dylatacja jest konieczna, ale my to mamy zagwarantowane i w cenie od naszego fachowca.Szczerze współczuję podwójnej roboty. Pewnie wnerwiona byłaś na maxa. Jeśli chodzi o mój zagłówek to koncepcja jest , materiały są tylko nie wiadomo jak tam moje zdolności. A materiał zakupiłam brązowy i beżowy z połyskiem taki miziaty i czerwieniasty błysk z innego gatunku mat. { wogóle nie znam się na materiałach}. Myślę,że do mojego oświetlenia będzię ok. A zabawa to się zacznie jak przyjdzie ułożyć wzorek. Renata! Ta poducha z drewnem też mi się podoba ale może wykorzystam ten pomysł jako wariant zastępczy. Jak pachworkowy się znudzi lub zniszczy.Co do okien w salonie u mnie pierwszą koncepcją były i nadal są żaluzje drewniane. Rolety raczej odpadają- będą na górze. Jakby technicznie żaluzje odpadły będę musiała ich w zasłonki, ale na tej samej zasadzie jak Ty wspomniałaś. Zwijane na dzień do boków a na noc rozsuwane. Firanka odpada, bo zaciemni mi widok i dopływ słońca. Widzę,że chcemy podobne klimaty zrobić. Romantico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Cześć lili, co będziecie mieć na podłodze na poddaszu? Macie już jakieś pomysły, wzory etc?Jak tak to dawaj, my jesteśmy przed wyborem konkretnego wzoru i jak do salonu wiem, to na poddaszu różne mi się podobają, bo też większy wybór pewnie, ale na pewno będą panele. Renata, że pozwolę sobie u Ciebie lili, to Ty zamawiałaś drzwi drewniane wewnętrzne na allegro?Jeśli tak, ja się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts