Green88 19.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, mam problem. Chodzi o listwę delatacyjną oddzielającą panel od płytki. Potrzebuję o długości około 5 metrów. Mam w pokoju zrobione to po partacku. Mianowicie 3 m i sztukowane 2m. Czyli jest łączenie. Wyszło to bardzo źle ale fachowcy twierdzą, że tak musi być i inaczej się nie da. Do tego kolor się różni ale twierdzą, że jest taki sam. Zgłaszam ale nie chcą pomóc. Błagam o pomoc. Czy istnieją takie listwy gdzie mógłbym kupić. U mnie w mieście nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Szukaj listew dylatacyjnych, bo delatacyjnych raczej nie znajdziesz. Tyle, że łączenia się nie pozbędziesz. Nie ma w sprzedaży tak długich listew, żeby 5m jednym ciągiem załatwić. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts