BlackMamba 19.07.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ponieważ nigdzie (nawet przez google) nie znalazłam opinii o wymienionych w temacie produktach, chciałam prosić o wypowiadanie się co sądzicie, czy macie, jeśli tak to jak się spisują. Bo patrząc na parametry i wykonanie to wyglądają całkiem przyzwoicie, no i cena zazwyczaj też kusząca, tylko czy aby na pewno warto? Ponoć "Lidl ceni jakość", ja mam co prawda nie z firmy SilverCrest ale też z Lidla kultywator i muszę powiedzieć, że wzorowo zdał egzamin rozbijając twarde grudy ziemi. Ale nie wiem jak na przykład sokowirówka, czy też ekspres do kawy albo radio i inne. Proszę o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 19.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 sama nie mam ale znalazłam taki link może Ci się przyda ....http://forum.gazeta.pl/forum/w,49213,101505547,101505547,AGD_SilverCrest_z_Lidla.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 20.07.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam,jestem posiadaczką expressu do kawy ciśnieniowego , suszarki, wagi elektronicznej i.................................naprawdę polecam!!!!bardzo dobrej jakości i 3 lata gwarancji. wiele produktów tzw. kuchennych z Lidla jest naprawdę świetnej jakościpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 05.12.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A co z plastikowym zapachem i posmakiem , ekspres jest zazwyczaj chwalony jak na taką cenę ale w kilku opiniach jako minus był właśnie plastikowy posmak kawy. W Lidlu jest oferta na te ekspresy. Chociaż czytając opinie innych ekspresach w zbliżonej cenie też pojawiała się ta wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts