Wujor 19.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam, Jaki jest orientacyjnie koszt montażu wkładu kominkowego? mam zrobione (prawie) wylewki i teraz chciałbym jakis wkład wstawic i podłaczyc do komina bez wykańczania kominka. Czy sklepy z kominkami oferują rownież ich montaż? A drugie pytanie, który wkład zacniejszy? : http://allegro.pl/item1150186122_wklad_kominkowy_godin_z_szybrem_12_kw_tr_gratis.html czy też może http://allegro.pl/item1152767071_kominek_wklad_kominkowy_zuzia_16kw_promocja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigo 20.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nie są to wkłady górnych lotów. Z dwóch podobnej konstrukcji wkładów wybrałbym ten POLSKI. Ja bym dołożył kilkaset złotych do Arysto 10. Chyba najsensowniejszy wkład w kwocie do 3kPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 20.07.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Akurat nasza firma oprócz ogólnopolskiej dystrybucji wkładów UNICO, oferuje ich montaż. Robimy również obudowy kominkowe. Sam montaż wkładu powietrznego z reguły wychodzi około jego ceny brutto z 22 % vatem.Specyfikacja materiałowa:- wkład kominkowy - stojak metalowy- rury, kolana dymne i nne niezbędne materiały Oczywiście pisze teraz o usłudze gdy ktoś zamawia montaż konkretnego wkładu z naszej oferty handlowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 21.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wkład Zuzia i Godin są podobnej klasy. Zalecałbym także wybór na przykład Arysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtideb 22.09.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mam pytanie jaki wkład wybrać Hajduk Volcano AT czy Sparke Varm F 780/500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts