inka.i 19.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witajcie, mam problem z kuchnią i nic sensownego nie mogę wymyślić. Podłogajest drewniana, jasna - tzw dąb różowy czyli w odcieniu bukowo-żółtawym.Parapet i drzwi, niestety, też drewniane ale dość ciemne(orzechowo-mahoniowe). Zupełnie nie wiem jakie dobrać fronty szafek. Nie chcędołączać trzeciego odcienia drewna, nie lubię białego i chcę uciec odżółtawych tonacji. Jestem w kropce.Proszę o radę jaki kolor-odcień może dobrze wyglądać z tą podłogą, jak dobraćblat, o ścianach nie wspominając... Wdzięczna będę za wszystkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka.i 28.07.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witajcie, mam problem z kuchnią i nic sensownego nie mogę wymyślić. Podłoga jest drewniana, jasna - tzw dąb różowy czyli w odcieniu bukowo-żółtawym. Parapet i drzwi, niestety, też drewniane ale dość ciemne (orzechowo-mahoniowe). Zupełnie nie wiem jakie dobrać fronty szafek. Nie chcę dołączać trzeciego odcienia drewna, nie lubię białego i chcę uciec od żółtawych tonacji. Jestem w kropce. Proszę o radę jaki kolor-odcień może dobrze wyglądać z tą podłogą, jak dobrać blat, o ścianach nie wspominając... Wdzięczna będę za wszystkie sugestie. Dobrze nie jest.... tak podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.07.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A okna ??? jaki kolor??też orzechowo-machoniowy? Ktoś Ci narzucił kolor tej podłogi? W sumie to wszystko jedno... ja dałabym białą kuchnię, bo co innego. Chyba, że zieloną dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 28.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 może szarą albo czarną?? Daj jakieś zdjęcie ... Gdzie okno (jakie będzie światło) ile tych mebli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts