mercedv6 20.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam serdecznie!mam do wylania w budynku gospodarczym 15x8m beton B25, czy za pomocą listwy wibracyjnej jestem w stanie zrobić to równo i w poziomie i potem naciąć dylatację piłą czy jednak bez listew dylatacyjnych się nie obejdzie? Z góry dziękuję za sygestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 21.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wykonaj nacięcia dylatacyjne pól o wymiarach 4 x 4m co pozwoli na skurcz betonu bez jego uszkodzeń. Nacięcia wykonaj z chwilą możliwości wejścia na posadzkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedv6 22.07.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 dziękuję za odpowiedź ale ważniejsza dla mnie jest informacja na temat listwy wibracyjnej, da się nią wypoziomować beton na takiej powierzchni czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Nie. Bez prowadzenia jest to nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedv6 22.07.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 wielkie dzięki, konkretna odpowiedź, a co proponujesz? listwy PVC czy może inny sposób? może rurki a potem wyciągnąć i zatrzeć rowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts