Ciechanka 10.02.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Widziałam ostatnio (m.in. w Castoramie) płytki podłogowe w kształcie długiego prostokąta (15 na 60 lub trochę krótsze). Czy ktoś zdecydował się na zakup takich kafli i może podzielić się wrażeniami???? Były w różnych odcieniach brązu imitującego deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 10.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 polcolorit seria wood to jest producent tych plytekmam w salonie wyglądają zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 10.02.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ja mam takie w kuchni, mąż sam układał i wymyślił świetny ich układ. Wyglądają super. Kupilismy je w Giancie i gdzieś jeszcze w torebce mam ich nazwę ...momencik. Maaam Alamo 16,5x50 . Polecam, ale prosze uważać te akurat które ja mam są nieco grubsze, a ponieważ chcieliśmy je od paneli "odgrodzić" listwą podłogową był mały kłopot. Należy w sklepie sobie to wszystko poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.02.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 polcolorit seria wood to jest producent tych plytek mam w salonie wyglądają zaje... Mamy podobny gust. Noszę się z zamiarem położenia. Podłoga nie jest zimna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts