Gizela 20.07.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) Czy ktoś może mi pomóc i doradzić. Moi budowlańcy bez zastanowienia się posmarowali mazidłem fundament, który zawiera rozpuszczalniki. Chciałam ocieplić fundament styropianem. Teraz nie mogę bo mazidło go rozpuści . Co mam uczynić?. Dać jakąś warstwę chronną, jakąś styropapę, czy to coś da. A może ocieplić inaczej? Edytowane 20 Lipca 2010 przez Gizela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 20.07.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Widzę, że nic nie widzę ;(((((( nie ma znawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.07.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 JAKIM mazidłem?Eksperyment zrobiony? Przylepiono kawałek styro na to mazidło? Niektóre rozpuszczalniki idą sobie precz jak dobrze się wywietrzą....Zostaje tylko takie suche... Coś napisali na opakowaniu tego mazidła? Adam M. (diablo mało danych i niekonkretne)A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 20.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 a mieli w zakresie obowiązków smarowanie fundamentów - jak nie to niech zapłacą za mazidło i za koszt jego np biodegradacji. A tak w ogóle to poczytaj co jest na opakowaniu, posmaruj tym czymś kawałek styropianu itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 21.07.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Posmarowali JARLEP G. Producent powiedział, że pod styropian się to nie nadaje absolutnie nawet jak wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 22.07.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hymm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 22.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 to kupić własciwe mazidło i nałożyć druga warstwę na tyle dokładnie żeby tamta nie wychodziła z pod spodu i na to styro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts