gochakaj 20.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam ,mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto mi pomoże.Przyszła dziś pani na pomiar rolet wewnętrznych i moich wymarzonych drewnianych żaluzji,które chciałamdać do okna w kuchni i sypialni i okazało się że do okien platinum nie można założyć praktycznie nic!Pani proponowała mi rolety ale bez prowadnic a takich nie chcę.Może ktoś miał taki problem i poradzi co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Może zmień sprzedawcę żaluzji ? Dziwne.. okna plastikowe, ale wymarzone żaluzje drewniane.. no dobra - dość nieuzasadnionej złośliwościm, chociaż może jeszcze ciut: jak widać okrągłości nie mają samych zalet. Popytałm bym w firmach roleciarskich (bezpośrednio u producentów: Anwis, Vertex) - skoro Oknoplast do klamki wyciągnął od Hoppe specjalną podkładkę, to może i Ci dostawcy materałów do rolet też coś mają? Tylko nie każdy "producent = rzemieślnik" roleciarski musi o tym wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 21.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 okna platinium reklamowane jako najczesciej wybierane wśród klientów oknoplastu ale to juz jest małym druczkiem a nie powiedza przed sprzedaza ze własnie takie problemy póxniej mozna napotkac. do okien platinium perfecta zrobi roletki wewnetrzne .prowadnice podklejane sa specjalna tasma która niweluje skos profilu .na kasetke tez jest taka tasma ale odrazu mówie ze nie trzyma tak jak powinna i trzeba uzyc wkrecików a jak dla mnie wiercenie w okniee to nie porozumienie nawet takich małych dziureczek . co do zaluzji nie ma mozliwosci (no chyba zee własnie cos wymyslili ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadargo 21.07.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Udaj się z zapytaniem do Anwisu.....mają takie prowadnice które prawdopodobnie będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknosalon 22.07.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 http://oknosalon.pl/pics/pomiar_platinum.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.07.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No widzisz- w końcu jakieś konkrety. Tylko ja mam pytanie: temat dotyczył żaluzji drewnianych - tu jest schamat do roletek. Jak rozumiem da się to ten "adapter" przystosowac dla potrzeb żaluzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknosalon 22.07.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Bardzo wątpię. Niemniej temat dotyczy rolet wewnętrznych. Do żaluzji drewnianych polecam montaż we wnęce okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochakaj 23.07.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dzięki wielkie ,pokaże to pani od żaluzji ciekawa jestem co powie.A o żaluzjach drewnianych muszę zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts