kowa6 21.07.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 mam robić maszynowo tynki wewnętrzne cem-wapienne. z założenia pozniej już bez gładzi.w jednym składzie znalazłem polskie tynki firmy tysand. cena bardzo atrakcyjna w stosunku do reszty popularnych.9 zł za 25 kg.ze strony tysanda widzę żę istnieją 20 lat, wiec moze ktoś ma ich tynki w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 02.09.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Również mam pytanie dotyczące tych tynków. Ekipa proponuje je, ponieważ mają małą ziarnistość i nadają się bezpośrednio do malowania. Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klakun 31.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Również mam pytanie dotyczące tych tynków. Ekipa proponuje je, ponieważ mają małą ziarnistość i nadają się bezpośrednio do malowania. Proszę o opinię. Witam wszystkich, znalazłem ten temat jakiś czas temu szukając opinii o tym produkcie, ale widzę że nie wiele osób miało styczność z tym tynkiem. No cóż, będę pierwszym który postara się na ten temat coś napisać Mianowicie ekipa wytynkowała mi całą piwniczną część mieszkania w starym, przedwojennym budynku wielorodzinnym. Ponieważ piwnice mają sklepienia łukowe, ceglane, założenie było takie aby ściany również były surowe, bez dodatkowej gładzi itd. Mogę śmiało powiedzieć że z efektu jestem bardzo zadowolony. Użyłem tynku Tysand "super gładka" o ziarnie 0,5. Cena konkurencyjna a efekt naprawdę w porządku, tak więc z mojego, jednakże krótkiego dość doświadczenia, można spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtex87 17.03.2021 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 mam robić maszynowo tynki wewnętrzne cem-wapienne. z założenia pozniej już bez gładzi. w jednym składzie znalazłem polskie tynki firmy tysand. cena bardzo atrakcyjna w stosunku do reszty popularnych. 9 zł za 25 kg. ze strony tysanda widzę żę istnieją 20 lat, wiec moze ktoś ma ich tynki w domu? Też szukałem informacji o tej firmie bo była bardzo polecana przez ekipe która mówiła że tynki są lepszej jakości niż te z dużych marketów. Dzięki waszym wpisom sie zdecydowałem. Jak narazie wszystko super a cenowo wyszlo o niebo lepiej takze też mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts