Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

firma TYSAND- kto zna jej tynki?

Recommended Posts

mam robić maszynowo tynki wewnętrzne cem-wapienne. z założenia pozniej już bez gładzi.

w jednym składzie znalazłem polskie tynki firmy tysand. cena bardzo atrakcyjna w stosunku do reszty popularnych.

9 zł za 25 kg.

ze strony tysanda widzę żę istnieją 20 lat, wiec moze ktoś ma ich tynki w domu?

• 1 month później...
  • 1 year później...
Również mam pytanie dotyczące tych tynków. Ekipa proponuje je, ponieważ mają małą ziarnistość i nadają się bezpośrednio do malowania. Proszę o opinię.

Witam wszystkich,

znalazłem ten temat jakiś czas temu szukając opinii o tym produkcie, ale widzę że nie wiele osób miało styczność z tym tynkiem. No cóż, będę pierwszym który postara się na ten temat coś napisać :)

Mianowicie ekipa wytynkowała mi całą piwniczną część mieszkania w starym, przedwojennym budynku wielorodzinnym.

Ponieważ piwnice mają sklepienia łukowe, ceglane, założenie było takie aby ściany również były surowe, bez dodatkowej gładzi itd. Mogę śmiało powiedzieć że z efektu jestem bardzo zadowolony. Użyłem tynku Tysand "super gładka" o ziarnie 0,5. Cena konkurencyjna a efekt naprawdę w porządku, tak więc z mojego, jednakże krótkiego dość doświadczenia, można spokojnie polecić.

• 9 years później...
mam robić maszynowo tynki wewnętrzne cem-wapienne. z założenia pozniej już bez gładzi.

w jednym składzie znalazłem polskie tynki firmy tysand. cena bardzo atrakcyjna w stosunku do reszty popularnych.

9 zł za 25 kg.

ze strony tysanda widzę żę istnieją 20 lat, wiec moze ktoś ma ich tynki w domu?

Też szukałem informacji o tej firmie bo była bardzo polecana przez ekipe która mówiła że tynki są lepszej jakości niż te z dużych marketów. Dzięki waszym wpisom sie zdecydowałem. Jak narazie wszystko super a cenowo wyszlo o niebo lepiej takze też mogę polecić