Patryk18 21.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam, to moj 1 post wiec niewiem gdzie to dokladnie dac,jezeli nie tu to prosze o przeniesienie Mam pokoj do remontu. Do gory jest lazienka, kilka razy byly problemy z rurami i w tym pokoju jest grzybszukam jakiegos srodku na ten grzyb, oraz jak mam zabezpieczyc sciany przed ponownym zagrzybieniem?i jak potem z malowaniem?, normalnie mam pomalowac czy wiecej warstw?z gory dziekuje za odpowiedzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 21.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Grzyb, to wilgoć i brak wentylacji. Najczęściej grzyb powstaje w miejscach, gdzie wykrapla się para wodna z powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 22.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, to moj 1 post wiec niewiem gdzie to dokladnie dac, jezeli nie tu to prosze o przeniesienie Mam pokoj do remontu. Do gory jest lazienka, kilka razy byly problemy z rurami i w tym pokoju jest grzyb szukam jakiegos srodku na ten grzyb, oraz jak mam zabezpieczyc sciany przed ponownym zagrzybieniem? i jak potem z malowaniem?, normalnie mam pomalowac czy wiecej warstw? z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Przyczyną powstania grzyba, były przecieki z łazienki i kiepska wentylacja lub jej brak w mieszkaniu. Trzeba wietrzyć i jeszcze raz wietrzyć, rozszczelnić okna. Sprawdzić czy w kratkach wentylacyjnych jest ciąg i usunąć ewentualne przyczyny braku wentylacji. Plamy z grzyba zetrzyj packą z papierem ściernym i zamaluj jakimś środkiem grzybobójczym. Potem wyrównaj powierzchnię tynku i zamaluj farbą stosowaną do malowania pomieszczeń wilgotnych, kuchni, łazienek. Środki grzybobójcze i farby są w sklepach z farbami. Sprzedawcy powinni doradzić co wziąć. Zasady malowania, ile warstw trzeba położyć, znajdziesz na etykiecie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk18 26.07.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dzieki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts