m4rsh4ll 21.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam, znalazłem na necie chodniczek z otoczaków, dość jaskrawych i kolorowych.Moje pytanie, czy takie otoczaki na prawdę istnieją ? Jeśli nie to jakiej farby można użyć do pokrycia takich otoczaków w takie kolory żeby była na prawdę trwała ?Jeśli tak, to gdzie można takie dostać ? http://bi.gazeta.pl/im/8/4374/z4374168X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 23.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nie wiem czy takie otoczaki istnieją ale mi to wygląda raczej na jakąś kostkę robioną na wzór otoczaków i barwioną na taki kolor. Ciężka sprawa będzie z malowaniem otoczaków by farba się nie ścierała - sam mam bruk z kamienia polnego i nie sądzę by jakakolwiek farba utrzymała się na nich dłużej tym bardziej w przypadku intensywniejszego użytkowania ale może coś takiego jest - jak tak to sam bym się chętnie dowiedział co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 29.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To wygląda na typową pokazówkę z jakiejś imprezy ogrodniczej.Robi wrażenie, ale atramentowo niebieskich otoczaków jak żyję nie widziałam. Taki bajer na wystawę ogrodniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts