Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewanie elektryczne - fachowcy

Alma_

Recommended Posts

Wstępnie znalazłam kilka kontaktów, które zamierzam sprawdzić.

Mieliście może do czynienia z którąś z poniższych firm?

"Avi" Sp. z o.o. PPHU

Łódź, ul. Brzezińska 18

tel. 42 6561051

http://www.avi.net.pl

"Cobra" PPHU

Łódź, ul. Liściasta 55

tel. 42 6585875

POLCONTACT Krzysztof Śniegula

ul. Granitowa 17/33

93-521 ŁÓDŹ

fax +48 42 645 80 03

tel. kom. +48 601 354 407

info[|at|]polcontact.pl

http://www.polcontact.pl

Domański Józef Zakład Elektromechaniczny

Łódź, ul. Próchnika 7

tel. 42 6328806

• 8 months później...
Nie w tym jednak rzecz, przy grzaniu prądem

Dokładnie. Nawet sam, bez czyjejkolwiek pomocy jesteś w stanie kupić kilka grzejników np. elektrycznych olejowych i będziesz miał ogrzewanie elektryczne. W dodatku działające i o sprawności 100%, więc rewelacja. Ale do tego, żeby być zadowolonym użytkownikiem ogrzewania elektrycznego jest daleka droga... Elektryczne jest najprostsze w instalacji i sterowaniu. Niestety najdroższe w eksploatacji. Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć, to musisz napisać co masz, co chcesz osiągnąć, jakie masz na to pomysły.

• 3 weeks później...

To, że chcę mieć ogrzewanie elektryczne (myślałam o grzejnikach kondensacyjnych) to już wiem ;)

Teraz szukam kogoś, kto mi właściwie dobierze parametry, umiejscowienie i konkretne urządzenia, a następnie je zainstaluje (chociaż to akurat najmniejsza filozofia, fakt).

Chyba zdecydujemy się na AVI, mają rozsądną ofertę i na pierwszy rzut oka - niezłą obsługę. Jeśli ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia, to byłabym wdzięczna za informację.