Gaga78 22.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 (edytowane) witam, przejrzałam wątki na ten temat, jestem zdecydowana na takie kolory w salonie, podpowiecie mi którą ścianę na jaki kolor? mój pomysł jest taki aby całą ścianę przy oknach (są 2 balkonowe) pomalować na bordo, jedną, tą z lewej, której nie widać na zdjęciu na ecru albo coś w podobnym kolorze a tą z prawej na bordowo-złotą. Tzn. mam zamiar zrobić "półki" z kartongipsu i wtedy wnętrze pomalować na bordo, na zewnątrz złoty. Acha, pomiędzy oknami chciałabym nakleić albo namalować złote drzewko. Mam też kilka drobiazgów z mosiądzu, więc myślę,że mogłoby pasować do wnętrza. Poniżej wrzucam zdjęcie salonu widok z kuchni i prawa ściana salonu. Co wy na to? moze jakieś propozycje? Edytowane 22 Lipca 2010 przez Gaga78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Może wstawić "ludwiki" do tego tak bogatego w kolory wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 22.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A jakiej wielkosci jest Twoj salon? Co planujesz polozyc na podloge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaga78 22.07.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 bogate w kolory? bez przesady! na podłogach będą panele, raczej w jaśniejszych kolorach, np. taki:http://www.im45akr5kq9j.az.pl/nowa/palety/laminowane/Dab%20jasny%20SE.jpg nie wiem w jakim kolorze dobrać meble, może tez coś jasnego? salon ma 24m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insula 22.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Może wrzuć plan salonu, widok kuchni, w jakich jest kolorach urządzona? I w jakich jest pozostała część mieszkania, co lubisz, jakie funkcje ma spełniać salon. Pytań jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaga78 22.07.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Jeszcze nie mieszkamy w nowym mieszkanku, przeprowadzka za jakis czas, ale już teraz staram się myśleć nad aranżacją wnętrz.Kuchnia jest mała-6m w kolorze białym(lakierowana) + blaty ciepły brąz imitacja drewna.Salon ma spełniać funkcje jadalno-gościnną. Będzie podzielony na 2 części, miejscem dzielącym ma być właśnie to wspomniane złote drzewko pomiędzy oknami.Lubię styl retro ale też i nowoczesny, ostatnio spodobały mi się wnętrza bollywoodzkie. W zasadzie trudno mi się zdecydować. Co tu duzo gadać, czasem o stylu wnętrza decyduje pierdoła, mam kilka takich "pierdołek" z mosiądzu, pomyślałam,ze można pójść w tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 3 kolory - to bardzo bogato, jak dla mnie .... Jeśli już to zdecydowałabym sie na jakąś bogatą tapetę na jednej ścianie, a resztę spokojnie potraktowałabym jednym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts