Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

beton i stal w Malopolsce - gdzie najtaniej / najlepiej

rychuka

Recommended Posts

• 2 weeks później...

tlalken : "Zdecydowanie odradzam Bryzka w Andrychowie"

A co konkretnie masz Bryzkowi do zarzucenia? wydalismy w firmie sporo kasy na stal od bryzka, jest dobrej jakosci w dobrej cenie, dowieziona na miejsce w normalnym terminie. cena byla konkurencyjna,

jesli ktos pisze "zdecydowanie" to pasowalo by sypnac jakims argumentem, inaczej glos jest bezsensowny i bezuzyteczny zupelnie jakby jakies dziecko zabieralo glos w piaskownicy

tlalken : "Zdecydowanie odradzam Bryzka w Andrychowie"

A co konkretnie masz Bryzkowi do zarzucenia? wydalismy w firmie sporo kasy na stal od bryzka, jest dobrej jakosci w dobrej cenie, dowieziona na miejsce w normalnym terminie. cena byla konkurencyjna,

jesli ktos pisze "zdecydowanie" to pasowalo by sypnac jakims argumentem, inaczej glos jest bezsensowny i bezuzyteczny zupelnie jakby jakies dziecko zabieralo glos w piaskownicy

A więc Akaro

Po pierwsze, gdybyś poczytał moje posty a nie tylko odwiedził mój profil to byś się doczytał i nie czepiał się teraz.

Ja u Bryzka w sklepie kupuje bardzo dużo, ale w drzwiach obok z lewej strony nic juz nie kupie, bo nikt mi łaski nie bedzie robił !!!

Chyba że bedzie tam ktoś inny któremu zależy na sprzedaży i zadowoleniu klienta, a nie chodzeniu z zadartym nosem

Do chłopaków w sklepie nie mam żadnego problemu, znają się na wszystkim, mają fajny wybór i jak czegoś nie wiem to doradzą zawsze.

Po drugie

Pewnie dla tego, że bierzesz na firme jesteś inaczej traktowany, przez pracownika. Bo jesteś tam często, może się z nimi znasz, może masz jakieś układy.

Przychodząc do Bryzka najlepiej, żebyś potrzebował duuużo, wiedział czego i w jakiej ilości potrzebujesz i najlepiej żebyś zamówił tyle, żeby Ci nie brakło bo małej ilości - tak jednemu facetowi z oświęcimia który brał u nich na cały dom - napewno Ci nie dowiozą

A po trzecie zajrzyj tutaj:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292

Ja się na Bryzku (Stal zbrojeniowa ) przejechałem i nie polecam, dobrze, że przez przypadek trafiłem na firmę Hermig z Nidku. Może się trudno dodzwonić do nich bo szef to człowiek pracy i nie zawsze słyszy telefon, ale przynajmniej jest tańszy, traktuje poważniej klientów i jak ci coś zabraknie to napewno Ci dowiezie.

A uwierz mi, że niestety nie jestem jedyny, których przyciągneło żółto czarne logo i sie niestety rozczarowali w Dziale Sprzedaży Stali

A teraz Akaro powiedz czemu mając 2 posty bronisz Bryzka? He

re:A teraz Akaro powiedz czemu mając 2 posty bronisz Bryzka? He

bronie tych ktorzy sami nie moga sie bronic, ja z nimi nie mialem wiekszych problemow, jakbys przytoczyl od razu te argumenty to bym sie nie czepial.

ogolnie uwazam za nieprofesjonalne wyrazenie negatywnej oceny bez jej uzasadnienia

ps. od jakiej liczy postow wolno bronic a od jakiej atakowac? ;P

Akaro - wiem, mogłem od razu przytoczyć i tutaj bije się w pierś.

Może dlatego, że pisalem o tym w grupie oświęcimskiej to nie rozwinąłem tego w tym temacie.

Planując budowe i jej wszystkie detale od razu zakładałem, że stal bede kupował u Bryzka i nie bede tracil czasu na szukanie gdzie indziej. Jednak po pierwszej wizycie w sprawie stali poprostu odechciało mi się. Jak wcześniej napisałem w sklepie u Bryzka kupuje nadal i jestem zadowolony, bo jak zadaje pytanie to mam odpowiedź, jakąś oferte, ewentualnie alternatywe dla tej oferty - i po tym widzem że komuś się chce i mu zależy.

Ale ja przecież pracownika w dziale stali do pracy i samej chęci do niej zmuszał nie bede :)

Nie zrozum mnie żle, bo mi naprawde nie zależy na kłótniach i psuciu tego forum, ale to właśnie Ty w swoim 2 poście na tym forum nawrzucałeś mi od :"dziecka z piaskownicy"

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 4 years później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 3 years później...