mr6319 23.07.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) Witam.Jakiej firmy wybrać oprawki stropowe?Dzis byłem w miejscowej hutrowni elektrycznej i pani bardzo polecała oprawki firmy Kanlux. http://image.ceneo.pl/data/products/1629055/product.jpgNAVI CTX-DT10-C/M 02553 ( bardzo nam się podoba)Szczerze mówiąc to straszna tanizna bo kosztuje u mnie na półce 12 zł a do sprzedaży dla mnie to i około 10 będzie. Czy ta taniość nie idzie z jakością wykonania?Czy może postawić na produkty innej marki:Massive, Eglo, PAULMANN , czy może jeszcze jakieś inne?Na co zwracać uwagę przy zakupie takich opraw? Edytowane 23 Lipca 2010 przez mr6319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 24.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ja mam taki sam model Massive, też były tanie, świecą od roku i sie nie przepalają, dla mnie jakość wykonania była ważna i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 25.07.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ja mam dużo "kanluxów". Są dobrze wykonane. Mam też kilka marki Chors (na duże reflektory) i Brilux. Niech cena Cie nie odstrasza, nie różnią się od innych moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts