Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pompa powietrze-powietrze, czy ktoś taką ma ?

Joasiamik

Recommended Posts

chciałbympompe - nie sprzedaje pomp, mam tylko tą jedną i tylko o tej mogę coś powiedzieć i tylko dlatego podałam jej nazwę

Co do firmy wykonującej, spotkaliśmy się ze złymi opiniami tylko jednego wykonawcy w 2010 roku i choć szukaliśmy informacji w necie to niewiele udało się dowiedzieć

My Polacy nie za bardzo umiemy mówić dobrze o innych a jesli już nam się przytrafi to znajdzie się kilku paranoików którzy doszukują się spisku reklamy

Surgi22 myślę że wiesz że halogen nagrzewa się do wysokiej temperatury a firanki to materiał łatwo palny?

Może moje obawy były niesłuszne o zapalenie się łatwopalnej firanki jednak nie żałuję oświetlenia energooszczędnego

Gdzie kupiliśmy żarówki podałam specjalnie bo często nas ludzie pytają gdzie można kupić takie i ile kosztują bo mieli już przykre doświadczenia z kiepsko świecącymi z marketu. Tylko wyrzucili pieniądze w błoto. Ja nie pisze idź kup tam koniecznie. Odsyłam do profesjonalistów, którzy specjalizują się tylko w elektryce.

Wihajster

Może robisz taki marketing swojej firmie a ja chciałam podzielić się doświadczeniem z tymi którzy naprwdę budują dom i szukają informacji tak jak ja 2010 roku

Wihajster

Może robisz taki marketing swojej firmie a ja chciałam podzielić się doświadczeniem z tymi którzy naprwdę budują dom i szukają informacji tak jak ja 2010 roku

Nie "robię" takiego marketingu w swojej firmie, w zasadzie to żadnych działań reklamowych "nie robię" bo mam dość klientów na ten i przyszły rok.

Ale na tym forum już nie raz zetknąłem się z marnymi działaniami pseudoużytkowników więc nie dziw się że zarówno mi jak i innym taki pochwalny wpis "śmierdzi" na kilometry.

Jeśli zostałeś (aś?) osądzony niesłusznie - cóż. Taki "lajf". Ale takich reakcji mogłeś (aś) się spodziewać po takim wpisie.