martek1981 13.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam wszystkich uzytkownikow AKM i nie tylko! Mam pytanie jak wam sprawuja sie te piece, jak przezyly ta zime czy duzo opalu wam poszlo no i czy warto go kupic a co najwazniejsze czy gdybyscie mieli brac nowy piec tez byscie ten wzieli?? Ja zastanawiam sie nad modelem Defro Akm Uni 22 lub 30 moj domek ma powierzchnie: uzytkowa 210m2, calkowita 356m2, kubatura 1096m3 Ktory piec wybrac?? I jaki w końcu kocioł wybrałeś? Ja również zastanawiam się nad AKM UNI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 13.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A co myślicie o HEF kocioł MASTER UNIT http://www.hef.com.pl/master_m_uni,2,04.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hirek59 14.10.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 KOCIOŁ PIEC SŁAWEX 20kW KWK-N Z NADMUCHEM mam pytanie jak te piecyki się sprawują powierzchnia do ogrzania 135m2 opał węgiel drewno.http://www.artbud.pl/Kotly_grzewcze_KWK_N_20KW__z_nadmuchem_SLAWEX_kociol_co__powierzchnia_grzewcza_150_m2_1szt-7980.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 19.10.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 I jaki w końcu kocioł wybrałeś? Ja również zastanawiam się nad AKM UNI. Mysle nad DEFRO EKO DUO PLUS kumpel taki w Grudniu kupuje wiec zobaczymy jak bedzie sie w zime sprawowal i wtedy najwyzej na wiosne go kupie chyba ze znajde cos fajniejszego a jest tego tyle ze glowa boli a kazdy chwali co innego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 19.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja ze względu na wymiar kotłowni jestem ograniczony do kilku kotłów, a najbardziej z nich pasuje mi w tej chwili Defro AKM Uni. Jeżeli będziesz coś więcej wiedział pisz proszę w tym wątku. Pozdrawiam i życzę jedynie słusznych wyborów:) Ja też zamawiam na wiosnę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts