kate 25 13.08.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Jeszcze jedno - zaniepokoiły mnie wizualizacje Twojej kuchni: blat, krzesełka barowe i dziwne półeczki na słupie (komin?) do wyrzucenia! Zostawienie ich będzie samobójem, ale już w ostatniej sekundzie dogrywki te półeczki miałam sobie odpuscić ( to nie jest komin tylko mała ścianka miedzy kuchnia a jadalnią) ale barek???, zawsze taki chciałam mieć dlaczego wyrzucic barek? czy jest niemodny czy niefunkcjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 13.08.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Narożnik Lumina z EtapSofa (ciemnoszary, wpadający w brąz w pełnym słońcu) mam w salonie. Jest OK, ale teraz pewnie kupilabym coś innego Juz mi sie trochę opatrzył Ale to chyba normalne. Poza tym wziełabym cos z wyższym nieco oparciem - Lumina nie jest zbyt wygodna do dłuższego siedzenia, właśnie z braku tego podparcia pod głowę (a ja przecież niska jestem). Na plus to, ze się superłatwo rozkłada do spania. My na niej niz śpimy, ale często rozkładamy w celu rodzinnego relaksu. Luminę wzięliśmy, bo zgrabnie wygląda i optycznie nie przytłacza salonu (a u nas stoi na środku oddzielając częsc kuchenno-jadalną od salonu), ale teraz postawiłabym chyba bardziej na wygodę. Asizo, a juz byłam zdecydowana na ten naroznik, ale po tym co napisałaś to rzeczywiscie sie zastanowię, siedziałam na nim "chwilkę" wydawał mi sie bardzo wygodny, a do spania go raczej nie będę potrzebować. Czy masz na oku jakiś wygodniejszy a w miare zgrabny narożnik?, podoba mi się nawet Metro z Motiv home...ale na żywo jeszcze nie oglądałam i wydaje sie dosyc sporych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.08.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 te półeczki miałam sobie odpuscić ( to nie jest komin tylko mała ścianka miedzy kuchnia a jadalnią) ale barek???, zawsze taki chciałam mieć dlaczego wyrzucic barek? czy jest niemodny czy niefunkcjonalny? Zacytuję kabaret z mojego miasta: brzydal..., a do tego niefunkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts