krixor 24.07.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 chce zrobić sobie pokój a ogółem gładź i malowanie , jest problem gdyż jedna ścianę mam osb i nie mam pojecia czy mogę kłaść na nia gładź proszę o szybko radę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 25.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 można, ale nie bezpośrednio. Wcześniej musisz zagruntować, położyć, siatkę i jakiś cienkowarstwowy tynk- pytanie jaki- gipsowy, czy oparty na cemencie? Najbezpieczniej ( i tak też się robi), takie ściany obkłada się płytami GK, wtedy nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 25.07.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ok dzięki z góry . chciałem obłożyć płyta gk ale dziewczyna marudzi wielkie dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts