witu102 27.08.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 inna sprawa, że obraz lepszy niż full hd (1920x1080) czyli właśnie 2 MPix ciężko na czymkolwiek wyświetlić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 28.08.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 28.08.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ale w czym problem...moduł działa jak zwykły aparat cyfrowy i rejestruje obraz na SD..dlaczego na SD? bo to najbardziej powszechny i najtańszy nośnik (karta) i jakość nie zależy od karty ale od kamery..ja mam w lustrzance SD i zdjęcia 10,2MPix zapisuje bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 28.08.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 01.09.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 dlatego warto kupić kamerkę wspomaganą diodami IR, powinno pisać, że może rejestrować obrazy przy 0-3Lux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takedown 09.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 nie wiem jak inne urządzenia typu fotopułapki ale system monitoringu potrafi nagrać np 10 sek przed zdarzeniem, żeby właśnie obiekt nie został uchwycony w połowie. Tak jak kolega wyżej pisze, że warto zainwestować w kamerę wspomaganą w IR i owszem ale należy pamiętać, że w nocy warunki są kiepskie i przy standardowym obiektywie 3,6mm więcej niż z 6-9 metrów twarz ciężko jest rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Czy ktoś robi projekt monitoringu? Jak sam sobie wymyśle, to wyjdzie za dużo kamer albo za mało. Rozpytuje się o sam projekt bo będę kładł elektrykę i wypadałoby by położyć dodatkowe kable w odpowiednich miejscach A sam dobór to w przyszłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domderlis 08.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja się zastanawiałem kiedyś nad założeniem systemu kamer... ale w pewnym momencie zorientowałem się, że nie muszę, bo sąsiadka nie ma nic lepszego do roboty jak gapić się przez okno. Póki co taki system alarmowy mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 To oczywiście optymalny system, niestety ja nie mam sąsiadów A przynajmniej brak takich z dużą ilością czasu Doczytałem, ze najlepiej puścić skrętke komputerową, kamerki megapixelowe będą od razu miały przez ten przewód zasilanie. Doczytałem, ze sa ograniczenia w długości przewodu do ok 40m czyli jak dla mnie bardzo dobrze. także rozłożę przewód, a jak znam życie to go zdubluję. A potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikebudowniczy 08.12.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki za pomoc! Jeszcze nie raz tu zawitam:) Bye! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikebudowniczy 09.12.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pochodzę z dalszej miejscowości niż teoretyczny obszarze działania firmy Fuse z Lubina. Polecił mi ją znajomy i nie żałuję, że skorzystałem z ich usług. Przyjechali bez problemu, zakładając monitoring mojego domu dość powoli, ale profesjonalnie, a przy tym niedrogo. Tak więc to dobra firma, która zna się na swoich zadaniach" A wy jakie polecacie?* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tessau 26.05.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 A czym się wyróżnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 26.05.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 A czym się wyróżnia? Jak to czym? Skretyniałym marketingowcem po g*wnianej szkole Marketingu i Zarządzania w Pierdziszewie Dolnym, spamującym po forach jaka to firma jest super. Pewnie ma płacone 50 gr od pozytywnej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztywniak 26.05.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 firmę znam. Faktycznie wyróżnia się na rynku polskim. Dziwi mnie bardzo, dlaczego zdecydowali się na zakup beznadziejnych komentarzy po 50 gr Użytkownicy tego forum to nie jest Ich target Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.ba 02.06.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Przepraszam, jeśli moja wypowiedź wydaje się spamowaniem. Tak nie jest oczywiście. Może faktycznie trochę za "sucho" rzuciłam o tej firmie Nie jestem mistrzem w pisaniu postów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 02.06.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Pochodzę z dalszej miejscowości niż teoretyczny obszarze działania firmy Fuse z Lubina. Polecił mi ją znajomy i nie żałuję, że skorzystałem z ich usług. Przyjechali bez problemu, zakładając monitoring mojego domu dość powoli, ale profesjonalnie, a przy tym niedrogo. Tak więc to dobra firma, która zna się na swoich zadaniach" A wy jakie polecacie?* Pierwszy post na forum i już tandetna reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 02.06.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nie żałuję Długo szukałem wykonawcy monitoringu i w końcu zdecydowałem się na firmę Fuse z Lubina http://www.fuse.com.pl/. Na razie nie żałuję (minął już rok), a co będzie dalej to czas pokaże… I kolejna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts