Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monitoring wokół domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

nie wiem jak inne urządzenia typu fotopułapki ale system monitoringu potrafi nagrać np 10 sek przed zdarzeniem, żeby właśnie obiekt nie został uchwycony w połowie.

Tak jak kolega wyżej pisze, że warto zainwestować w kamerę wspomaganą w IR i owszem ale należy pamiętać, że w nocy warunki są kiepskie i przy standardowym obiektywie 3,6mm więcej niż z 6-9 metrów twarz ciężko jest rozpoznać.

• 3 months później...

To oczywiście optymalny system, niestety ja nie mam sąsiadów :( A przynajmniej brak takich z dużą ilością czasu :)

Doczytałem, ze najlepiej puścić skrętke komputerową, kamerki megapixelowe będą od razu miały przez ten przewód zasilanie.

Doczytałem, ze sa ograniczenia w długości przewodu do ok 40m czyli jak dla mnie bardzo dobrze. także rozłożę przewód, a jak znam życie to go zdubluję. A potem zobaczymy.

• 1 year później...
Pochodzę z dalszej miejscowości niż teoretyczny obszarze działania firmy Fuse z Lubina. Polecił mi ją znajomy i nie żałuję, że skorzystałem z ich usług. Przyjechali bez problemu, zakładając monitoring mojego domu dość powoli, ale profesjonalnie, a przy tym niedrogo. Tak więc to dobra firma, która zna się na swoich zadaniach" A wy jakie polecacie?*

• 5 months później...
Pochodzę z dalszej miejscowości niż teoretyczny obszarze działania firmy Fuse z Lubina. Polecił mi ją znajomy i nie żałuję, że skorzystałem z ich usług. Przyjechali bez problemu, zakładając monitoring mojego domu dość powoli, ale profesjonalnie, a przy tym niedrogo. Tak więc to dobra firma, która zna się na swoich zadaniach" A wy jakie polecacie?*

Pierwszy post na forum i już tandetna reklama.