pshemQo 25.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jakie kolory/kolor, odcień będzie dobry pod te meble:http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/53/82/60/1153826036Myślałem nad brązowymi panelami oraz jasne odcienie brązu ściany.A jakie Wasze propozycje będą pod te meble?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 25.07.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Podłogę dałabym taką, jak drewno z mebli. Ściany: zielone/ pudrowy róż/ fioletowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 25.07.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Ja bym dała tak, jak na zdjęciu. Te kolory są teraz najbardziej trendy. Wtedy są pieknie wyeksponowane meble. PS. Nikoru - róż i jakieś fioleciki dla faceta??? Edytowane 25 Lipca 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pshemQo 25.07.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Odpada biała podłoga:)A co do ścian myślałem nad jakimiś kremowymi czy kawa z dużą ilością mleka Pokój także będzie użytkowała kobieta. Edytowane 25 Lipca 2010 przez pshemQo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.07.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Oj, będzie mdło i nijako .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 26.07.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a może tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pshemQo 26.07.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 nea, bardzo mi się podoba Twoja wizualizacja, jednak mam pytanie, czy wszystkie ściany polecasz w takim kolorze czy jednak zrobić jedną inną? Bo taki miałem zamiar, jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Poradźcie mi proszę,jakie kolory ścian można jeszcze użyć do tej okropnej podłogi aby dom nie wyglądał jak zamczysko? Teraz w części dziennej ściany są w kolorze magnolii i to wydaje się OK ale został jeszcze długi i dość ciemny hol...I tu mam zagwozdkę Pomożecie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2da7b70977955086.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8084ff16dc795c6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 jasny kolor i w chłodnej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cholera,czyli jednak jestem skazana na zamczysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.07.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A kto Ci to zamczysko zbudował? Ja dałabym jasno niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Zamczysko budowali wcześniejsi właściciele.Tej podłogi jest ok.120m2 a pod nią podłogówka.Wydaje się więc,że jesteśmy na nią skazani przynajmniej w najbliższej 10-ciolatce Jasnoniebieski a może szaroniebieski,stalowy?Będzie nie halo,co? Hol jest widoczny z tej części magnoliowej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pshemQo 28.07.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 a może tak ... [ATTACH=CONFIG]17629[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17630[/ATTACH] mam pytanie, a można jakoś odczytać kod farby aby kupić ją w sklepie? I jakiej firmy farby (gotowe kolory) polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.07.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Zamczysko budowali wcześniejsi właściciele.Tej podłogi jest ok.120m2 a pod nią podłogówka.Wydaje się więc,że jesteśmy na nią skazani przynajmniej w najbliższej 10-ciolatce Jasnoniebieski a może szaroniebieski,stalowy?Będzie nie halo,co? Hol jest widoczny z tej części magnoliowej:sick: Ostatnio , jak czytałam czasopisma wnętrzarskie, to wraca popularność łączenia koloru jasnoniebieskiego z beżami... Greige daj. Jest taki wątek nawet tutaj we Wnętrzach o tym szarobeżowym kolorze. Ktoś go nawet "wybił" niedawno na górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Aleksandra-gdzie on?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.07.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?156794-Beżowo-szara-farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 28.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 nea, bardzo mi się podoba Twoja wizualizacja, jednak mam pytanie, czy wszystkie ściany polecasz w takim kolorze czy jednak zrobić jedną inną? Bo taki miałem zamiar, jeszcze raz dzięki! ja zrobiłabym 1 ścianę w tak mocnym kolorze a resztę jaśniejszym, który korespondowałby z frontami szafek i podłogą. wg mnie żeby zrobić cały pokój tak mocnym kolorem to trzeba by mieć w pokoju całą masę okien, żeby nie było przytłaczająco, przestrzeń powinna być odpowiednio duża, albo powinna być sypialnią, gdzie można by było zaszaleć z ciemniejszymi kolorami i rozjaśnić różnymi dodatkami w jasnymi i "puszystymi" dodatkami żeby było przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 28.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 mam pytanie, a można jakoś odczytać kod farby aby kupić ją w sklepie? I jakiej firmy farby (gotowe kolory) polecacie? ja akurat tutaj użyłam kolorów duluxa, ale dobre opinie słyszałam o farbach: Benjamin Moore http://benjaminmoore.pl/ Para http://www.para.pl/ Flügger http://flugger.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 pshemQo! Ja polecam kolor zielony delikatny salvia z beckersa, mozesz calozc tak pomalowac lub polaczyc jakos (wymieszac sciany) z kremem ( z czystym sumieniem polecam, bo salvie mam na dwoch scianach), a podloge zrobilabym w srednim brazie, ale nie taka sama jak meble, kanapa w kremie i dodatki zielone i fioletowe, ale kwesia gustu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.07.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 mama gabora to faktycznie nas chyba zagiela.. choc pewnie pomieszczenie jest piekne bo wysokie, to chyba strasznie zimne przez podloge i kolor scian i wysokie, dodatkowo ciemne meble sie robia mniejsze, a pomieszczenie wielkie... do takiego pomieszczenia to ja bym dala jakas ladna tapete, moja babcia ma w takim stylu i tapety lepiej wygladaly zawsze niz sama sciana na kolor.. miała kiedys sliczną jasną granatowa tapete w kwiaty, bardzo stylowo to wygladalo.. pokusiłabym sie o jakas tapete, tylko zeby pasowala do podlogi nie gniewaj sie, ale ja wymienilabym obicie fotela na jednolity albo zaslony, bo mi nie pasuja do siebie, ale moze sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts