iza mama gabora 29.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 tosiu125-też myślałam o tapetach ale spójrz jeszcze raz na te cholerną podłogę.Jest jakby mozaiką i dodatkowe motywy na ścianach spowodowałyby niezły zamęt Zasłonki wymienię może na biały muślin? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3978029f09b6a14a.html Obić na sofach nie zmienię bo w sumie w realu są niezłe Cholera,jak u Adamsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.07.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Kochani,podnoszę bo tylko w Was nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pshemQo 01.08.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Malowanie ścian tuż tuż, a tu kolejny problem - jaki parapet wybrać.. Stary plastikowy wyrwany i trzeba nowy, ale jaki? Możecie polecić jakiś wzór, kolor co by współgrał z całością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 01.08.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Aleksandra-gdzie on?! może to któryś z tych (w wyszukiwarkę wpisałam greige): wnętrza w szarościach inspiracje beżowo szara farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Pani Izo! to moze tak pomalować ściany na coś ciepłego krem sunflower z beckersa ladnie wyglada, bedzie pasowal do foteli, podlogi, a pozniej prosze tylko dobrac jakies fajne zaslonki tez "cieple" i bedzie gralo nie jest az tak zle, za rok moze wroci taka podloga bedzie hitem i bedzie Pani miała najmodniejsze wnetrze co do parapetów Pshemqo to ja polecam tylko granitowe i wcale nie sa szare ja mam bezowe i brazowe ale to juz cena i kwestia gustu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts