Aneta_S 25.07.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jestem zarejestrowana od roku nie miałam okazji jeszcze się przedstawić, co niniejszym czynię. Rok temu rozpoczęliśmy budowę. Chciałabym wspólnie z innymi budującymi dzielić się doświadczeniami, szukać inspiracji, porad i wspólnie z Wami dotrwać do przeprowadzki .. a może i dłużej Pozdrawiam całą ekipę Forum Muratora a wszystkim budującym życzę wytrwałości i radości z urządzania Aneta - Mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 23.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam sąsiadkę my będziemy się budować niedaleko bo w Budach Barcząckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 05.09.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam i ja sąsiadow w Budach pobudował się mój szwagier z żoną, już mieszkają - szczęściarze - powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts