arturoand1 25.07.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam. Czy możecie mi pomóc w sprawie pozwolenia na budowę garażu przy granicy działki. Chodzi mi o dokument na którym sąsiedzi wyrażą zgodę na taka budowę. Co w tym piśmie musi być zawarte jak ono ma wyglądać? Czy muszę mieć jakiś projekt garażu czy wystarczy że w tym piśmie opiszę że garaż ma być jednopoziomowy o wymiarach np 3,5x5,5m i wysoki na 3m z dachem z kierunkiem spadu na moją posesję? Jakie jeszcze informacje muszę umieścić w takim piśmie aby na przyszłość nie mieć żadnych problemów na wypadek gdyby ktoś naglę zmienił decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Sugeruje wizyte w starostwie, bo zdarza się ze te instytucje chca miec coś konkretnego np. w moim starostwie kapel poprowadzony po działce musi nazywać sie instalacja elektryczna "po działce" a nie może nazywac sie zewnetrzną Urzędnik nasz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts