martaibartek 07.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 waderka i ja posiadam taki juskowy zegar Ja też jestem za kominkiem- nasz będzie taki zwykły, aby tylko w zimne wieczory dół trochę ogrzać i klimat zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Waderate ćwieki u nas można kupić to są jakieś góralskie wykończenia , nie wiem czy o to chodzi, ale jak by te spasowały to służę pomocą.[url=http://img85.imageshack.us/i/Przepraszam za wklejenie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 moje kominkowe chciejstwo ...prawie takie jak zamierzam mieć wkleiłam ...u siebie ...teraz skoro juz sobie przypomniałam truje i wiercę w małżowskim brzuchu realny wymiar mych westchnień ...zdziwiony bardzo tak jakbym ja kiedykolwiek zrezygnowała z posiadania kominka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.09.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) Ane3ka, witaj po wakacjach! opalenizna jest? Nowe pomysły masz? Czy tęskniłaś za nami nie pytam - bo na pewno tak martaibartek, trzeba by badania zrobić i sprawdzić korelację między posiadaniem kominka a zegara jyskowego. Coś czuję, że by wysoka wyszła i dodatnia Juszczakówka, nie przepraszaj - wklejaj śmiało. Liberał urodzony jestem. Chyba Ci trochę linka obcięło, bo nic nie widzę. Ale pewnie właśnie o to mi chodzi. Jak dojdę do etapu tych ramek to się uśmiechnę do Ciebie dobrze? konstancja, lecęęęęęę do Ciebie ! Edytowane 7 Września 2010 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Waderko,wpadłam się przywitać,bo jakoś ostatnio mało czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) [url=http://img85.imageshack.us/i/A teraz chyba będzie dobrze, chyba nie.... to już nie wiem o co chodzi....uśmiechaj się ile wlezie,pomogę z chęcią i radością... Edytowane 7 Września 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ane3ka, witaj po wakacjach! opalenizna jest? Nowe pomysły masz? Czy tęskniłaś za nami nie pytam - bo na pewno tak Tęskniłam za FM straszliwie... mówiłam, że to jakiś nałóg. Obecnie przechodzę depresję pourlopową Opalenizna... w końcu nie wyglądam jak tacka z drobiem na półce w hipermarkecie. Ale co z tego jak swetra i spodnia trza przywdziać... Trochę chwastów nawiozłam 2 oliwki, lawendę i nasiona trawy co jej za ch....olerę nie poszło wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.09.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Nadulka, jak ja Cię rozumiem... Juszczakówka, nie wiem jak tam na imageshacku, a przeglądarkę jaką masz - explorera, mozillę? W wątku swoim masz dobrze zdjęcia powklejane. Pouśmiecham się na pewno ane3ka, w tym naszym kraju to już tylko listopad i luty mamy. Pozostałe miesiące szczątkowo i w pigułce skondensowane. FM nałóg niewątpliwie... Mi niby deprecha pourlopowa przeszła, ale jak przeczytam gdzieś nazwę tego miasta na W., albo na J., albo jakieś zdjęcie zobaczę - wraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja w mieście na W. mam rodzinkę i na studiach sporo tam jeździłam. Cóż tu dużo mówić... piękne. No i studentka wrocławska (architektury) miałam być, ale trochę mi w życiu nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.09.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Cit baby miało już nie być nostalgii tylko tryskający radością optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A co tu taka cisza ????? Chyba jeszcze nie śpisz, zapewne pracowity dzień miałaś, bo mój był zaliczony do totalnego lenistwa tzn. byłam na zebraniu w szkole i na dłuugim spacerze z psem drzwiożernym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.09.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Oj cisza, bo latam między szkołą, przedszkolem (zebrania wszędzie) a halą sportową, na której ćwiczą dzieci z zespołu tańca ludowego. Sprawdzam to ostatnie czy się moim spodoba. We wtorek się nie podobało (najstarsza sama była), dzisiaj się już podobało - były dwie starsze na zajęciach, najmłodsza miała być towarzysko - a tańczyła z tymi dziećmi, nawet jakieś tam proste ćwiczenia na przekątnej robiła. Była prześmieszna z jednej strony, z drugiej byłam w szoku jak się skupić umie taki maluch i powtarzać to co tłum robi (a w panią wpatrzona jak w obrazek). Jest też grupa seniorów - nadałabym się. Ale próba w takich godzinach, że nikt mi z dziećmi nie zostanie - kończą o 22... Szkoda... Poza tym szykuję podwójne urodziny dla dziewczyny w niedzielę. W sumie to w lesie jestem z przygotowaniami, dziś zamiast w domu sprzątać sprzątałam garaż. Bo mam plan taki niecny. Otóż dostałam od znajomego kredens powojenny - taki sam jak mają moi dziadkowie. W stanie wydawało się kiepskim - stał kilka lat na dworze okryty plandeką czy czymś takim. Znajomy był na tyle miły, że mi go nawet sam przywiózł i do garażu wstawił. Potem zobaczył go mąż, określił jako "rupieć" i stwierdził, że u nas na niego miejsca nie ma i nie będzie. Zobaczymy... Przestawiłam go dziś kawałek, podłożyłam pod niego styropian (stał na ziemi), umywałam z grubsza. Chciałam go wykorzystać jako przechowalnię moich narzędzi i farb (póki mąż do niego nie przywyknie na tyle, że się z nim rozstać nie będzie chciał), ale jak zobaczyłam czyściutki i świetnie zachowany środek - dałam sobie spokój. No i czekam na efekt I obmyślam gdzie by go tu do nas wcisnąć... Sypialnia, gabinet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ja wiem ...mój salon będzie idealny ...w ciemno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ale w temacie rupieci ...mam od wczoraj małą komódkę ...z podobno mniej więcej początku wieku ...też stoi w garażu ...wczoraj stała na tarasie ale zmokła i ja nie cyknęłam fotki ...teraz misja garaż spróbuje co z tego wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.09.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Oj Kocia - czemuż mieszkasz tak daleko? Jakby Ci się nadał - to bym Ci go podarowała. Bo on z tych, zze albo dla mnie, albo w dobre ręce. Innej opcji nie ma. Taki jest: http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/02.jpg?t=1284056566 http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/01.jpg?t=1284056566 Drugie drzwiczki od góry zachowały się w stanie szczątkowym. Pomyślałam jeszcze dziś, ze fajnie wyglądałby również gdyby tę górę postawić na jakichś niewysokich kolumienkach (dokładnie mówiąc - długich walcach, żadnych toczeń), zrobiłby się lżejszy. Na razie czeka Pochwal się komódką nim z ciekawości szczeznę. Co zamierzasz z nią zrobić? Początek wieku... Jak pomyślę ile osób widziała, ile słów słyszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 pochwaliłam siem ...a wizja z kolumnami ...no kapituluje ...jestes genialna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Niezłe cudeńko Uwielbiam stare meble! Kurczę, waderko, ale by było ekstraśnie gdyby udało Ci się go nieco odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Powiem tak, górka nie w moim stylu za dużo szkła ale dół? fantastyczny... przysadzisty, jak by rozparł się w kącie a już kształt nóżek - genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.09.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Kocia, bo ja specjalistka od wizji jestem - jakby mi od pomysłu płacili, to byśmy dawno obie tynki cementowe zatarte najdrobniejszym piaseczkiem miały...Gorzej z wykonaniem, ciężko słomiany zapał w prawdziwy ogień przemieć, ciężko o dokładność i staranność wykonania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 mówisz o sobie ...bo mi to bardzo pasuje do jednej takiej ...Koci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts